2 éves gyerkőcödnél hány órakor kezdődik az esti rituálé? Fürdetés, vacsi, fekvés? Mi a menet?
6 fele vacsora, addigra általában mindenki éhes.
Ma pl 7kor még kimentünk sétálni, mert nagyon jó idő volt, 8kor fürödtek az ikrek (2 évesek), utána a lányom (4 éves lesz), fél 9re végeztek, hogy én is tudjak fürdeni, betettem nekik egy Kisvakond dvd-t, megfürödtem, joghurtot ilyenkor szoktak enni (nem isszák meg a tejet, kakaót, stb), 9kor pedig legkésőbb alvás. Van hogy fél órát csúszik minden korábbra, kivéve a vacsi, az 6-fél7 előtt nincs.
2 gyerek van, majdnem 2 éves és majdnem 4 éves.
Fél 7 vacsi, 7-től fél 8-ig ülnek a kádban, utána nagynak kakaó, picinek tápszer. 8 és fél 9 között valamikor elmegy aludni a pici, aztán fél 9 körül a nagy is. A nagy azért megy később aludni, mert neki még olvasunk mesét. A picit még nem érdekli.
A pici eddig egyedül aludt el, de most ott ülök mellette, megvárom, amíg elalszik, mert most a napokban cseréltük le a rácsoságyát gyerekágyra.
köszi szépen,
hú kedves utolsó jó hogy leírtad a menetet
nálunk is ennyi lesz a korkülönbség nagyjából.
2,5 év !
29 hetes kismama és 2 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!