Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerkőcödnél hány...

2 éves gyerkőcödnél hány órakor kezdődik az esti rituálé? Fürdetés, vacsi, fekvés? Mi a menet?

Figyelt kérdés

2012. aug. 17. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 6-fél 7 körül van fürdés, utána tápszer a hintázószékében, közben megnéz egy 10 perces mesét, felöltöztetem, fogmosás míg én megágyazok neki. Még egy kis csiki meg nevettetés, esetleg egy mesekönyv ha kéri és alvás (: 8-ra mindig alszik.
2012. aug. 17. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:

6 fele vacsora, addigra általában mindenki éhes.

Ma pl 7kor még kimentünk sétálni, mert nagyon jó idő volt, 8kor fürödtek az ikrek (2 évesek), utána a lányom (4 éves lesz), fél 9re végeztek, hogy én is tudjak fürdeni, betettem nekik egy Kisvakond dvd-t, megfürödtem, joghurtot ilyenkor szoktak enni (nem isszák meg a tejet, kakaót, stb), 9kor pedig legkésőbb alvás. Van hogy fél órát csúszik minden korábbra, kivéve a vacsi, az 6-fél7 előtt nincs.

2012. aug. 17. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:

2 gyerek van, majdnem 2 éves és majdnem 4 éves.

Fél 7 vacsi, 7-től fél 8-ig ülnek a kádban, utána nagynak kakaó, picinek tápszer. 8 és fél 9 között valamikor elmegy aludni a pici, aztán fél 9 körül a nagy is. A nagy azért megy később aludni, mert neki még olvasunk mesét. A picit még nem érdekli.

A pici eddig egyedül aludt el, de most ott ülök mellette, megvárom, amíg elalszik, mert most a napokban cseréltük le a rácsoságyát gyerekágyra.

2012. aug. 18. 07:04
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen,

hú kedves utolsó jó hogy leírtad a menetet

nálunk is ennyi lesz a korkülönbség nagyjából.

2,5 év !

29 hetes kismama és 2 éves kislány anyukája.

2012. aug. 18. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer ivott tejet amit ki is csöpögtetett az ágyamban. Akkor nem vettem észre csak másnap mikor olyan büdi volt hogy csak na. Úgyhogy vizet se iszunk az ágyban. Amúgy mi este 7-kor eszünk, fél 8 fürdés, 8-kor meseolvasás, beszélgetés...kb.9 alvás.
2012. aug. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!