Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, mennyire fekszik-pihe...

Anyukák, mennyire fekszik-pihen beteg kisgyermeketek?

Figyelt kérdés
Mert az enyémek nem igazán hajlandó huzamosabb ideig ágyban lenni,ha betegek. 3 és majdnem 5 évesek. Amikor lázasak,akkor ágyban vannak,de amúgy.. Alig bírom őket pihentetni. Sokszor már kisebb vita árán fekszenek csak le, mindegy melyiket említeném, mindkettő makacs. Ti hogy álltok ezzel? Köszönöm.
2012. febr. 11. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém épp most beteg, napközben kevesebbet alszik, mint amikor semmi baja nem volt. Éjszaka viszont hálistennek szépen alszik most is. Másfél éves, neki még nem tudom elmagyarázni, hogy miért kell lefeküdnie...
2012. febr. 11. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
3,5 éves kisfiam beteg, 38,2-39,5 között ingadozik a láza 2. napja. Mondanom sem kell, hogy szinte semennyit nem fekszik, egész nap dolgozik valamit. Nyűgős, de nem hajlandó piheni.
2012. febr. 11. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Múlt hónapban beteg volt a 15 éves nagylányom, a férjem , az 5 éves kislányom és az 1 éves ikrek .

Mindenki itthon volt egy hétig. Az ikrek alig aludtak , az 5 éves pedig egész nap feküdt a 15 évessel együtt. Én és a férjem sem tudtunk pihenni még éjszaka sem.

Minket inkább csak az ikrek viseltek meg.

35.N

2012. febr. 11. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lázas, akkor egész nap fekszik/alszik. Ha már nem az, akkor ugyanúgy rohangál, mint előtte. Én nem erőltetem a pihenést, szerintem rosszul érzi magát, úgyis pihen magától.
2012. febr. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!