Mit lehet tenni az ellen, hogy az ősszel ovit kezdett fiam ne legyen havonta 2 hetet beteg?
Folyton köhög...az orra folyik.Kapja a cebion 2x multit,vagy épp cebion + béres csepp.És így is állandóan hörgőtágító,köptető és a társait szedi.
Ha épp panaszmentes,3 nap ovi után újra kezdi...és akkor persze a 20hónapos tesó is
én pont tegnap írattam immun erősítőt a dokival.ez kifejezetten felső légúti megbetegedéskre szolgál.
még nem tudom milyen,mert hétfőn kezdjük.
Huh, mi szedtük ezt a Ribomunyl-t, de nem használt semmit, remélem az első válaszolónál jobban beválik. Sajnos nem lehet mit tenni, jövőre jobb lesz, az utolsó oviévben meg szinte szünet nélkül megy majd oviba!
Egyébként ennek az immunerősítőnek az a célja, hogy tisztított koszt viszünk be a gyerek szervezetébe, amire megtanul védekezne, tehát az elgondolás nagyon jó, de nem mindenkinél válik be.
Próbáld ki a oscillococcinum-ot, ez homeopátiás. Igaz az én kisfiam még nem ovis, de ősztől szedjük ezt mind a ketten, és még egy náthánk sem volt azóta (én eddig minden télen legalább egyszer lebetegedtem).
A szervezet öngyógyító képességét erősíti, megelőzésre heti 1-et kell szedni.
Mi a bölcsit kezdtük ősszel, ugyanez a helyzet. 3 nap bölcsi, 2 hét otthon. Idén eddig 4 napot voltunk.
Csakhogy én dolgozom is!
Nekünk is írt Ribomunylt a doki, de nem tudtuk elkezdeni, mert mindig beteg volt.......
Mindenkitől azt hallom, hogy tavaszra megerősödik az immunrendszere, és jövőre már nem lesz ilyen húzós a dolog, de tény hogy én is nehezen viselem.
köszönöm a válaszokat.a bajok ott kezdődnek,hogy a dokink nem ajánlja neki ezt az immunerősítőt (amit az első írt),mondván szerinte nem annyira súlyos a dolog.
a másik,hogy a nagyobbik gyerkőcöm rettenetesen rossz evő,otthon szinte semmit nem akar megenni.az oviban is válogat,de ott azt mondják,mindenből eszik valamit.így én hiába vásárolom a gyümölcsöket....max a babán,de az sem rendszeresen.na meg a nyers pucolt répa.
igen,mindenki azt mondja hogy az első ovis tél az ilyen....de akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!