Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente egyszer alszok nála, havonta így egyszer kétszer van szex, ő nem látogatott meg, míg beteg voltam, eddig is csak én voltam nála, és ritkábban mondja hogy szeretlek, ha mondom ő nem biztos h viszonozza, ez lehet normális, ettől még szerethet?
:) szerintem kicsit szereti ha féltékeny vagyok, meg bebiztosítva érzi magát mer látja h szeretem :)
inkább fél h én sokallok be ha kételkedem benne :D
mondta egyszer, hogy ő magán érzi, hogy annyira nem tudja kimutatni, ha valakit szeret, és hogy ez zavarja,
meg msn en úgysem érteni a hangsúlyt,
de nem értem ha valaki szeret valakit és ki akarja mutatni, akkor mi gátolja benne, szal mér ne tudná?
MSN-ből nem lehet megítélni senkit.
Nekem kicsit fura, ha valaki kimondja, hogy nem tudja kimutatni a szeretetét. Érdemes tudnod, hogy egy párkapcsolatban általában az egyik fél lelkesebb, érzelmileg elkötelezettebb a másiknál, és ez normális. Szerintem a nők szoktak a lelkesebbek lenni és így van jól. (Ha tetszik, ha nem.)
24, én februárban töltöttem be ő most augusztus elsején. De persze, komolyabb a korához képest, ettől függetlenül nem egy vakbélgyulladás.
lassan három hónapja leszünk együtt.
persze hogy fura msn en próbáltál már két csajt egyszerre vajazgatni?
állati nehéz mindkettőre odafigyelni ha nem vagy elég ügyes az egyik tuti feltesz itt 1 ilyen kérdést
Hetente egyszer alszok nála, havonta így egyszer kétszer van szex, ő nem látogatott meg, míg beteg voltam, eddig is csak én voltam nála, és ritkábban mondja hogy szeretlek, ha mondom ő nem biztos h viszonozza, ez lehet normális, ettől még szerethet?
hát nem biztos hogy más csajt fűz ha tirkán ír, néztem listáját és csak egy csaj van fenn nála rajtam kívül, de elvileg az gyerekkori ismerős, és a huga barátnője, osztálytársa
a csaj nem is tartózkodik nagyon ebben a városban, és a barátom beszélt is az ismerőseiről,
amikor nem látogatott meg akkor ő dolgozott, aztán meg hazament a kutyájára vigyázni, mer egyedül nem maradhat, mer mindig tör zúz, meg maga alá pisil félelmében.
otthon meg csak játszik a gépen vagy filmet néz, haza vinni fura lenne mégegy csajt, mer anyja megtudná, és nagyon bír engem, biztos nem nézné el a fiának. szabadnapokon mnidig nála alszom, csak az a fura, hogy mikor nála alszom, és nincs menzim és mégsincsen szex, bár igaz múltkor nagyon fáradt volt, meg félt h anyja mindig benyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!