3-4 éves fiú gyereknek milyen mesefilmet? Nagyon buta rajzfilmek vannak.
Van egy majdnem 4 éves fiú akinek rajzfilmet/mesefilmet, sorozatot keresek, de olyan beteg mesék mennek a tévék gyerekcsatornáin, pl. Ninjago, meg ilyenek, csupa erőszak, gyilkolás, meg olyan szavak amiket nem is kellene még tudnia (hülye francba, megdöglesz, stb.).
Mondanátok egészséges rajzfilmeket? Bármit, valahogy majd megszerzem.
Köszönöm!
Disney mesék jók. 4 évesen nem fog még mindent érteni belőle, de a tévés meséket sem értené nagyon, a Disney meg legalább igényes, szép mese. Oroszlánkirály, Mackótestvér, Aladdin...
Ha sorozatot akarsz, akkor pl. a Micimackó sorozat, ami a 90-es években, 2000-es évek elején ment a tévében. Öcsém is, fiú unokatesóm is nagyon szerették kiskorukban.
A fiam 3,5 éves havonta változik neki, hogy éppen mi a kedvenc
Volt a Chuggington (vonatos), aztán Balu kapitány, majd a George a bajkeverő majom, most éppen a Mickey egér játszótere a menő :) Jah és a Frakk az bármikor jöhet.
Nálunk Thomas, Noddy, Fimbles, Micimackó, Tűzoltó Sam, Éliás a kis mentőhajó, Bob mester, Süsü a sárkány
...DVD-n nézzük őket, tévét nem szoktunk.
Szia!
Az M2-n menő mesék szerintem neki valók. Nálunk is az megy ha rossz az idő. Eszes Jess, Babar és Badou, 80 nap alatt a Föld körül, Frakk, Kukori, Nils Holgersson, Mesélj nekem, Vízipók, Kérem a következőt, Maja a méhecske. Ráadásul cserélgetik a meséket.
Egész estés meséből az Aranyhaj és a nagygubanc, és a Merida, a bátor, amit megnéz.
Emellett a Talking Tom 10 része is kedvenc.
Dóra, Umizumi (ezt imádja a fiam, számol velük, megmondja a formákat), Bubi guppyk, Tűzoltó Sam, és most az abszolút kedvenc a Mancs őrjárat. Ez utóbbival rendszeresen szerepjátékozik.
Egy időben a Mickey egér játszótere volt az nagy kedvenc, én már frászt kaptam a hangjuktól, de imádta, még dvd-re is kiírtam a részeket.
De menj fel a Nickelodeon vagy a Minimax oldalára, ott lehet szemezgetni a szimpatikus mesék között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!