Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 éves fiú gyereknek milyen...

3-4 éves fiú gyereknek milyen mesefilmet? Nagyon buta rajzfilmek vannak.

Figyelt kérdés

Van egy majdnem 4 éves fiú akinek rajzfilmet/mesefilmet, sorozatot keresek, de olyan beteg mesék mennek a tévék gyerekcsatornáin, pl. Ninjago, meg ilyenek, csupa erőszak, gyilkolás, meg olyan szavak amiket nem is kellene még tudnia (hülye francba, megdöglesz, stb.).

Mondanátok egészséges rajzfilmeket? Bármit, valahogy majd megszerzem.

Köszönöm!

2014. ápr. 12. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Disney mesék jók. 4 évesen nem fog még mindent érteni belőle, de a tévés meséket sem értené nagyon, a Disney meg legalább igényes, szép mese. Oroszlánkirály, Mackótestvér, Aladdin...

Ha sorozatot akarsz, akkor pl. a Micimackó sorozat, ami a 90-es években, 2000-es évek elején ment a tévében. Öcsém is, fiú unokatesóm is nagyon szerették kiskorukban.

2014. ápr. 12. 20:02
 2/15 anonim ***** válasza:
még a Diego-t is szokták szeretni. pont az ő korosztályának való.
2014. ápr. 12. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Állati küldetés című sorozatot is szokták szeretni. Az én gyerekeim a Mickey egér játszóterét is imádják, de ők lányok.
2014. ápr. 12. 20:13
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Minimaxon viszonylag értelmes mesék mennek,de mi a Nickelodeont is gyakran nézzük (Diego,Dóra,Umizoomi csapat,Bubbi guppik) ezek olyanok amiket még én is élvezek,de a disney meséket is pont most próbálom megszerezni,igaz némelyik nem való még egy 3-4 évesnek azok közül sem.
2014. ápr. 12. 20:14
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

A fiam 3,5 éves havonta változik neki, hogy éppen mi a kedvenc

Volt a Chuggington (vonatos), aztán Balu kapitány, majd a George a bajkeverő majom, most éppen a Mickey egér játszótere a menő :) Jah és a Frakk az bármikor jöhet.

2014. ápr. 12. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk Thomas, Noddy, Fimbles, Micimackó, Tűzoltó Sam, Éliás a kis mentőhajó, Bob mester, Süsü a sárkány

...DVD-n nézzük őket, tévét nem szoktunk.

2014. ápr. 12. 21:07
 7/15 anonim ***** válasza:
3.5 éves a fiam. Mickey egér játszótere, bob mester, eszes jess, dora, diego, thomas, chuggington, traktor tom a kedvencei. Van mesecsatornánk, onnan a spongyabobot szokta nézni, de átlagban az M2 megy, mert este 8ig csak mese van rajta. Értelmesek, fejlesztőek :)
2014. ápr. 12. 21:26
 8/15 aHermann ***** válasza:
55%

Szia!

Az M2-n menő mesék szerintem neki valók. Nálunk is az megy ha rossz az idő. Eszes Jess, Babar és Badou, 80 nap alatt a Föld körül, Frakk, Kukori, Nils Holgersson, Mesélj nekem, Vízipók, Kérem a következőt, Maja a méhecske. Ráadásul cserélgetik a meséket.

Egész estés meséből az Aranyhaj és a nagygubanc, és a Merida, a bátor, amit megnéz.

Emellett a Talking Tom 10 része is kedvenc.

2014. ápr. 12. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

Dóra, Umizumi (ezt imádja a fiam, számol velük, megmondja a formákat), Bubi guppyk, Tűzoltó Sam, és most az abszolút kedvenc a Mancs őrjárat. Ez utóbbival rendszeresen szerepjátékozik.

Egy időben a Mickey egér játszótere volt az nagy kedvenc, én már frászt kaptam a hangjuktól, de imádta, még dvd-re is kiírtam a részeket.

De menj fel a Nickelodeon vagy a Minimax oldalára, ott lehet szemezgetni a szimpatikus mesék között.

2014. ápr. 13. 08:44
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Hoho horgász,Pom-Pom,Micimackó,Vizipók,Thomas,Babar,Verdák,lecsó,Repcsik,101 kiskutya,Egy bogár élete,Süsü,Frakk,Hupikék Törpikék
2014. ápr. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!