Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 éves kisfiúnak, aki...

Egy 3 éves kisfiúnak, aki imádja a Bogyó, Babócát még milyen mesefilmet ajánlanátok? Nálatok mi jött be?

Figyelt kérdés

Nekünk egyelőre ez az egy dvd van meg (mindekttő) és mivel minden áldott nap ez megy már nagyon unom :-)) Gondoltam beújítunk.

Esetleg a Dórásat le lehet valahonnan ingyen tölteni?

2012. nov. 7. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kisvakond, Postás Pet. Nálunk Bogyóék mellett ezek a nagy kedvencek:)
2012. nov. 7. 09:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Halász Judit koncert dvd...

kicsit más kategória, de a gyerkőceim imádják.:)

Mickey Egér

2012. nov. 7. 09:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Januárban lesz 3 éves a kisfiam, A Bogyó és Babócán kívül, Tűzoltó Sam, Kis piros traktor, és a Vuk.:)
2012. nov. 7. 09:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Nálunk Bogyó és Babóca mellett a Tűzoltó mesék, Roary és az Éliás a kis mentőhajó a menő. De a Micimackót és a Miki egeret is szereti.
2012. nov. 7. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Szirénázó szupercsapat, Pompom, Kukori és kotkoda, Nagy hohoho, Peppa, Frakk. Lányom ezeket nézi (kukorit, hohot és a Frakkot ritkán, a többit napi szinten). Amit még néz, pedig nem érti, az Trotro a csacsi, általában franciául, németül és csehül (vagy valami hasonló nyelven, csak ott Tincek) hallgatja. Ezt nem értem, miért ekkora kedvenc, pedig hát ugye nem érti amit mondanak. :)
2012. nov. 7. 09:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a Bogyó és Babóca mellett Noddy a kedvenc, de szereti a Bibi § Tinát is.
2012. nov. 7. 10:09
 7/15 anonim ***** válasza:
A legkisebb ugrifüles, Caillo, A dzsungel könyve.
2012. nov. 7. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Dzsungel könyve, Trükkös Tom, Peppa malac, Tűzoltó Sam, Szirénázó szupercsapat... hogy a tévénél maradjunk

DVD-n pedig Magyar népmesék, Süsü, Hamupipőke, Pinokkió...

2012. nov. 7. 10:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Caillou (Káju) minden mennyiségben.
2012. nov. 7. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Roary, a versenyautó, Chuggington, A kockásfülű nyúl, Fifi virágoskertje

(Nem tudom, kedves kérdező, hogy te hogy vagy vele, de én a B és B mesefilmet nem bírom hallgatni, iszonyatosan idegesít. Érdekes, mert a könyvet amúgy szeretem olvasni a fiamnak.)

2012. nov. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!