Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok olyan blogot,...

Ajánlanátok olyan blogot, amelyik arról szól, hogy melyik gyerekjáték gagyi és melyik nem?

Figyelt kérdés

Mondjuk a zenélős, beszélős Micimackóról ír vagy éppen a MEskán található egyedi környezetbarát játékokról.

Kerestem, de nem találtam ilyet.

2012. nov. 4. 10:43
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Ilyet nem tudok, de ha nem ismered még; [link] , itt biztosan nem gagyi, fejlesztő, a gyermek életkorának megfelelő termékeket találsz (ha nem is veszel itt semmit, egy irányvonal lehet)

2012. nov. 4. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul, akkor az amazon.co.uk es az amazon.com oldalakat ajánlom, ott rengeteg értékelés van különböző játékokról. Én ott szoktam első körben tájékozódni, ha megtetszik valami, hogy miket írnak róla. Volt amit pont emiatt nem vettem me, s volt olyan, amire pont így akadtam rá véletlen, és örülök, hogy megvásároltam!
2012. nov. 4. 13:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Nem vásárolni akarok... nincs is gyerekem, még. Viszont szívesen olvasom az emberek tapasztalatait a különböző játékokról. Én ilyen tapasztalatokról akarok olvasni, amit írtam csak egy példa volt.
2012. nov. 4. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor jól írtam, hogy menj az amazon oldalaira, ott töménytelen mennyiségű játékról vannak értékelések = más emberek osztják meg a tapasztalataikat. :-)

Nagyon valószínű, hogy nincs olyan blog, amit keresel.

2012. nov. 4. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. nov. 5. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!