Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 éves kisfiúnak, aki...

Egy 3 éves kisfiúnak, aki imádja a Bogyó, Babócát még milyen mesefilmet ajánlanátok? Nálatok mi jött be?

Figyelt kérdés

Nekünk egyelőre ez az egy dvd van meg (mindekttő) és mivel minden áldott nap ez megy már nagyon unom :-)) Gondoltam beújítunk.

Esetleg a Dórásat le lehet valahonnan ingyen tölteni?

2012. nov. 7. 09:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Már engem is idegegesít, főleg Babóca hangja, de szerintem csak azért, mert már több száz órát ment ez a mese, de a fiam még mindig áhítattal nézi és nem szabad ilyenkor hozzá szólni. Ja és Pogány Juditot is szeretem, mégis nagyon unom már szegény hangját.

Köszönöm hasznos válaszaitokat!

2012. nov. 8. 14:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Honnan tudnék a legegyszerűbben videót letölteni ingyen? Ti honnan szoktatok?
2012. nov. 8. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi sosem töltjük le a meséket.

Youtube-on nézzük.Egy csomó mese fent van.

A kisfiam kedvence Sam a tűzoltó,Tűzoltó mesék,Szirénázó szupercsapat,Bogyó és Babóca,Pumukli....és még sok más.

Bár az én fiam már 3,5 éves és hosszabb meséket és filmeket is megnéz már gond nélkül,ha érdekli.

2012. nov. 8. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is úgy, mint az előző. 2 db. dvd-nk van, mert nem látom értelmét. A youtube mindig elérhető, ott meg rengeteg van. :)
2012. nov. 9. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a Játsszunk a Szezám utcában sorozat (plusz Elmo) illetve Kisvakond a nagy kedvencek.
2013. ápr. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!