Miért ilyen kockák?
Ez a fejlődés, a mai gyerekeknek már más a természetes, ők már ebbe a gépiesített világba érkeztek meg.
Gondolj bele, még 10 év, és a 3 éves már körleveleket küldözget..:))
Bzmeg, mit fog kezdeni magával az életbe egy 6-7 éves gyerek! Te normális vagy? Van rá pár éve, hogy eldöntse. Te meg már eleve tarkón lőnéd mindet, csak mert "kocka"? Ha nem volnának "kockák", te sem tehetnéd itt fel a bárgyú kérdéseidet, de még csak nem is flipperezhetnél.
Agyhalott!
hidd csak el hogy ennek rossz vége lesz...
mellesleg a 6-7 évesek jövőjéről beszéltem, nem pedig a jelenjükről!
„És nem tudom hogy te miért 6-7 éves gyerekekre feltételezed a kérdésemnek azt a részét hogy mit fognak magukkal kezdeni...” – Azért b+, mert ezt kérdezted. Idézet: „És mit fog kezdeni magával az életbe? Ezeket nem nagyon érdekli a külvilág, csak a számítógépes világ.”
Én, bakker, kisautót tologattam, felnőtt koromban mégsem érdekelnek az autók. Dugós puskával meg csúzlival lövöldöztem, mégsem lettem sem vadász, sem lövész sportoló. Te meg semmit nem tudsz felmutatni a feltevésed alátámasztására (statisztika, tanulmányok a témáról), csak egyszerűen kinyilatkoztatsz. Általánosítasz, ráadásul rossz a kiindulópontod. Axiómának állítod fel, hogy ha valaki 6-7 évesen a gépek felől érdeklődik, abból már semmilyen értelmes ember nem lehet felnőttkorára. Holott ez nem axióma, ez egy nagy hülyeség. És minden következtetésed téves lesz, ha ebből az axiómából indulsz ki.
Érted már?
Ha én abból indulok ki, hogy aki ezen az oldalon kérdezősködik, az mind elmebeteg, akkor a végére igen érdekes (és teljesen téves) következtetésekre fogok jutni, még akkor is, ha logikailag az összes levezetésem helyes, ugyanis téves volt a kiindulópont.
De ezek már olyan dolgok, amihez kell egy kis józan, paraszti, és elhiszem, hogy krvára nehéz felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!