Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fisher Price meglepetés...

Fisher Price meglepetés kockák "kisváros" mennyire szórakoztató, és készségfejlesztő, vagy melyik a jó a meglepetés kockák közül?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, az offért, ez engem is érdekelne. Egyébként most láttam, hogy a Tescoban akciós lesz a kisváros, 9990,- forint.
2010. szept. 29. 10:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi gond, én is ezért kérdezem! :)
2010. szept. 29. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

sziasztok! csatlakozom az előttem szólóhoz. nekem is tetszik a játék. nézegettem a neten, de nem nagyon találtam ilyet. de még elég drága így is, nem? Bár nekünk nagyon sok játékunk van Fisher Price, így azt gondolom, nagyon jó ez is. sok elemből áll, biztos leköti a babákat. Az én fiam legalábbis ezeket a játékokat szereti a legjobban. Meg fogom nézni élőben hogy mekkora egyáltalán.

Amúgy a kockák nagyon klasszak, nekünk a kockafaló vízilóhoz van 5 db, de sokáig elnézegeti, pedig már 13 hónapos. csak ül és forgatja :) ezeken még mosolygó arcok is vannak:)

2010. szept. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!