Szerintetek korai 21 hóssal gyurmázni, ollóval kivágni dolgokat, gyöngyöt fűzni? A játékait (építő kockák, puzzle, forma bedobó, stb. ) unja.
Szerintem korai .
Egy gyerek nem un meg smmit, ennyi idősen pláne, minidg talál vmit amivel tud játszani....akár egy fogkefe ( csak mondtam vmit)
Előző vagyok. Nem írtad, hogy fiú vagy lány. De mindegy. Ha lisztgyurmából sütiket formáztok, akkor ha kiszárad, lehet használni a babakonyhában.
Egyébként igenis megunják a gyerekek egy idő múlva a játékaikat, de ilyenkor a lelkiismeretes anyukák, mint a kérdező is, megpróbálnak továbbfejleszteni.
Ha érdekli miért ne. De legyél mellette mindig. Biztos fog neki tetszeni. Ha meg nem, akkor majd kitalálsz mást.
Amúgy azok a játékok amik nem érdeklik, tedd el, vagy bárki tegye el és majd később vegye elő egy fél év múlva pl., lehet teljesen újdonságnak fog hatni majd akkor. Az én ismerősöm így csinálta, mikor megunta a gyerek egyes játékokat és teljesen bevált. Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!