Őszintén! Szoktátok valamivel, valakivel riogatni a gyereket?
Töredelmesen bevallom, hogy én déli alvás előtt szoktam emlegetni a gyerekszedő bácsit, aki ilyenkor az utcán járkál, és nézi, alszanak-e mindenhol a gyerekek. A szót nem fogadó, nem alvó gyerekeket elviszi. Korábban nem volt gond a déli alvással, majd jött valami hirtelen, nem is aludt vagy 2 hétig, azután pedig kemény melóval úgy, hogy mellette vagyok, és hogy bevonuljon a szobájába, néha ezt a bácsit emlegetni kell. Nem fél tőle amúgy, meg is akarja néha nézni az ablakon keresztül, de pont elmegy addigra... :-D
(Tudom, nem jó szokás, de emlékszem, szintén déli alvásnál nálam is eljátszották ezt pár alkalommal. Nem lettem lelki beteg, egészséges felnőtt ember lettem, a gyerekeimet szeretetben, összhangban nevelem, alapvetően a kiegyensúlyozottság jellemző mindenkire. Szóval légyszi, bántásra nem vagyok vevő.)
gyerekszedő bácsi???Jézus nemtudtál jobbat kitalálni,pl:nem olvasok este mesét ha nem alszol,nem megyünk játszótérre délután ha nem alszol!
Az még egy dolog hogy most nem fél tőle de majd pár hét-hónap múlva jösszi de kiírni újjabb kérdést hogy vajon mitől riad fel sírva éjszaka a fiam..hát a gyerkszedő bácsi miatt!Nemtudhatod ők ebbe mit képzelnek bele!
Nem tudom, ki miből von le következtetést a lelki világommal kapcsolatban. Eddig kívülről olvastam, most átélem, hogy hogyan is tudják megalázni egyesek azt az anyát, aki esetleg nem a nagykönyv szerint tesz egy-két dolgot. Megjegyzem, mennyivel jobb az, ahol anyuka kiabál a gyerekkel??? Az nem károsabb?
Nyilván nem a legjobb dolgot teszem, elismerem, nem is vagyok rá büszke, de épp erre a kioktató stílusra nem voltam kíváncsi. Nem 8 általánossal teszem amit teszek, nem rémítem halálra a gyereket, és nem is mindennapos. A gyereket nem érdekli különösebben, nem vagyok hülye, hogy rosszat akarjak neki. A legcsekélyebb negatív hatását is észrevenném, azonnal, soha többet nem mondanám.
De azért megköszönöm, hogy ilyen "kedvesek" vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!