Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A mai világban hány éves...

A mai világban hány éves gyereknek lehet már tabletet venni?

Figyelt kérdés
Érdemes már 6 évesenek tabletet adni, vagy az még túlzás?
2014. ápr. 8. 13:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én szerencsés vagyok, úgy érzem. A lányom 7,5 éves, elsős. Az osztályban nem túl sok gyereknek van tabletje (nem tudok róla, hogy bárkinek lenne, de azért gondolom van ilyen). Ő sem vágyik rá. Tabletünk nincs is itthon, nem is látom értelmét, hogy vegyek. Egész nap számítógép előtt ülök, itthon is van net, ha bármit el akarok intézni. Ha bármi sürgős útközben jut eszembe, akkor meg tudom nézni telefonon. A lányom teljesen önállóan tudja kezelni a számítógépet, okostelefont, hétvégente 1-1 órát szokott is játszani, de amúgy ez egyáltalán nem jellemző. Inkább játszunk, játszik az öccsével, főleg mióta itt a jó idő, azóta egész délután kint játszanak. Hétvégente is sok program van, szinte mindig van nálunk valamelyik barátja, barátnője, vagy ő van valakinél vendégségben. Nem is tudom, mikor lenne ideje tableten játszani, mesét nézni, tv-zni sem nagyon ér rá. :)
2014. ápr. 8. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!