Anyukák hogyan oldjátok meg, hogy több cipője legyen a gyereknek?
Hogy csináljuk?! Hát van rá pénzünk! Apuka dolgozik,én pedig GYED-en vagyok.Nem a semmire vállaltuk öt! Tudtuk ,hogy egy gyerek költségekkel jár! Van félretett pénzünk is!
Nem gondoltatok erre,mielött gyereket vállaltatok??
Az én lányomnak D.D step cipöje van. Ebböl is többféle. Van kis balerina,van szandál,sportcipö,és egy játszótéri.
Mennyi a bevételetek,hogy nem telik cipökre??
balerina cipőt ne vegyél ha gond van a lábával. fogja a cipő a bokáját, 2 évesen egyébként is olyan kéne. deichmannba nézd meg, 3-4 ezerért már nagyon jók vannak, az utolsó darabokat meg féláron adják, én sok cipőt vettem így előre ott, 31-ig van minden méret mert 1000-1500.-ért nem hagyom ott, úgyis belenő :)
enyémnek egyénként rengeteg cipője van, márciusban 4 párat vettem. ebből egy szandál, az oviba, de a többi sportcipő és kettő tönkre is ment :(
nagyon mérges is vagyok, az óvodában motorok vannak, de nagy lovak már, a térdük az állukat verik, szóval egy fékezés az egy cipő... :(
egyébként én visszamentem dolgozni, gyed extrával meg nagyon jó, hogy gyes is jár munka mellett, szóval megoldjuk a cipő dolgot, persze én is az olcsóbbakat veszem. tegnap az auchanba vettem sportcipőt 2000E-ért, a téli kiscsizmákat meg 500ért adják, na ilyenkor veszek 2-3 számmal nagyobbat... ;)
Nekünk ilyen gondunk hál' Istennek nem volt, viszont az unokahúgomnak kellett a salus cipő. Az a fontos hogy az legyen a gyógyászati amiben a legtöbb időt tölti. De lehet érdemes lett volna megkérdezni az ortopédián az orvost, hiszen ezek a cipők valóban drágák nem hinném hogy bárki elvárja hogy ezekből 3-4 darabot is megvegyem miközben olyan gyorsan nőnek.
Kedves első válaszoló! Tudom miről beszélsz, de ez nagyon nem volt szép válasz! Ezek alapján a végtelenségig gyűjthetne az ember a pénzét, mert mi van ha ez lesz a baja vagy az és azt csak külföldön tudják orvosolni stb. Az aki nem tud száz ezreket félre tenni, ne is vállaljon gyereket?! Hiszen a kérdező nem azt írta, hogy hogyan tesztek az asztalra minden nap kenyeret, vagy egy kg gyümölcsöt?! Ismétlem én értelek, de kár dolog így ítélkezni és bíráskodni más felett...
Azért az a gyerek 2 éves múlt,ha ilyenek a körülmények,hogy még ö is,és nem csak a gyerek téli csizmába jár,akkor talán mehetne bölcsibe,anyuka meg dolgozni!
Azért 2 fizetésböl szerintem már meglehet oldani a cipöt!
Attól meg hogy leponoztok,még igazam van!
1-es voltam!
Mi kulfoldon elunk,itt valoban nem tartozik az elismert markak koze a Next,en is csak itt olvastam rola,nem ismerem.
A fiamnak tobb cipoje van, 5 kulonbozo fazonu sportcipo (3 nike,converse,wilson)es 2 borcipo(le coq) + 1 regebbi jatszos sportcipo.
Eleg erdekesen hangzik szamomra a kerdes,mintha nem tudtad volna,hogy a gyereknek cipore is szuksege lesz.
Ha nincs penzed minosegi cipore inkabb vegyel neki valami olcsot,minthogy 20 fokban csizmaban jarasd.Aztan ha megteheted veszel neki szupinaltat is kesobb.
Igen,szerencsére az anyagi jólét miatt nem kell aggódnom,sem most,sem máskor!! :)
Jó éjt neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!