Anyukák hogyan oldjátok meg, hogy több cipője legyen a gyereknek?
kedves kérdező
figyeld a ccc és a deicman akcioit én pl akkor veszek amikor 50% akcio van ,deicmanban,vagy 20-30% akcio ccc cipöboltban ,vagy lidl,aldiban és kislányomnak csak 2 pár lábelije van ,egy sport cipöje és egy benti ovis szandálja .
Szegény kérdező,figyelj ne foglalkozz az ilyen tyúkokkal hidd el még ha igaz is amit írnak a saját helyzetükről,bár kétlem akkor is boldogtalanok,és befásultak.
Nálunk pl fiam sok cipőt örökölt,mert van egy öcsém aki 18 évvel fiatalabb nálam és egy szintén 18 évvel fiatalabb unokaöcsém,és elég sok alig használt cipőt örökölt,azokat adom rá játszósnak,és mindig veszek egy rendes szandit és cipőt tavasszal télre meg egy bakancsot.Hála Istennek nincs baj a lábával,így nem kell ortopéd cipő.Szerintem balerinát ne vegyél az nem tartja a sarkát,viszont a D.d Step cipők 6-7ezerbe kerülnek az nem olyan sok kicsit félreteszel és összejön.
Az első válaszoló egy primitív nem is írom le mi. Nézze meg az empátia szó jelentését. Szégyen, hogy ilyen szülők vannak. Remélem a gyerekeim nem kerülnek össze ilyen szülő gyerekeivel.
Ha hirtelen valami tragédia történne, és mondjuk a havi bevételed éppen arra lenne elég, hogy megélj, majd akkor várom az intelligens válaszodat.
Én bármit meg tudok venni a gyerekeimnek, és ezért szerencsésnek érzem magam, de azért a valóságban élek, és tudom, hogy vannak rossz helyzetben élők, akik imádják a gyerekeiket, de nem tudnak nekik mindent megvenni. Én is, és mindenki kerülhet ilyen helyzetbe. Elkeserító, hogy mennyire sznob, buta emberek vannak.
Bocs az offért, de nem hittem a szememnek, hogy egy szülő ilyen para@t lehet egy másik szülóvel, csak azért, mert annak nincs drága cipőre pénze.
Ne foglalkozz az olyan hozzaszolasokkal mint az elso. Tudod egyszer fent egyszer lent es az elso is kerulhet hasonlo helyzetbe meg ha most azt hiszi h soha. Ismertem olyan embert akinek jol meno vallakozasa volt, szep haza, jott a gazadasagi valsag es vallakozasa becsodolt a hazat meg a bank vitte, es a jo meno emberbol, hontalan lett aki allami lakasra vart.
Nekunk jelenleg jol megy, megsincs a lanyomnak 5-6 markas cipoje. Van neki egy szandija, meg egy zart cipoje. Igaz nalunk nincs igazi tel, a telek 12-15 fokosak, tehat a zart atmeneti cipo jo, bundas nem kell. Ez a ketto cipoje jo minosegu. Van egy ovis cipoje, itt sajnos sportciponek kell lennie es fehernek, ez neki Nike, ezt talaltam meg a legjobbnak a sok kozul. Van neki 1000 Ft-os gumi szandija ezt uszashoz hasznaljuk es kint a kertbe rohangalni nyaron. volt olyan h volt vaszon cipoje is de volt olyan h nem volt. Igazandibol jatszoterre az ovis cipojet veszi fel. Tobbre nagyon nincs szuksege, mert van olyan h ket honap alatt kinotte cipojet, es kb volt rajta vagy egyszer. Szerencsere tesokaja is kislany majd o hasznat veszi. Mi Siesta, Falcon, Superfit, DD step cipoket veszunk. Otthonrol hozzuk ki oket. DDStep-rol h Magyar tulaj gyartatja Kinaban, en azert tartzokodom egy picit tole, de van ilyen szandink is. Ugyanis itt minden el van arasztva kinai cuccal es mar herotom van toluk, igy ha lehet nem is markat kerdezek, hanem h hol gyarottak. Egyebkent a Falcon cipok nagyon jok, mi nagyon szerettuk, es nem olyan draga mint a superfit, vagy a siesta. Falcon Magyar cipo es Mo-n gyartjak. Balerina cipot mi nem vettunk, egyreszt nem jo egy pici labra, foleg nem egy problemas labra. Nem tartja a bokat megfeleloen. Amikor otthon voltunk mi vasaroltunk Deichman-bol, nem volt vele gond. Inkabb most vegyel egy olcsobb de jo minosegu cipot es mikro less penzed akkor a dragabbat, de a csizma 20 fokban tenyleg meleg. Next-et nem ismerem, ide nem tortek be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!