Anyukák hogyan oldjátok meg, hogy több cipője legyen a gyereknek?
Elokeresem neked a heten, de MArtfun a regi Tisza cipo gyarnal arulnat Superfit cipot aminek kicsi pl szin hibaja van, vagy megfakult, a toredekeert. Ha jol tudom pentekenkent vannak cask. Nem tudom h vannak e meg, de tavaly nyarin voltak. Sajnos nekem tul rovid volt az idom Mo-n igy nem jutottam le, igy bolti aron vettem. Eleg draga mert egy atmeneti cipo kerult 20ezer korul. A kislanyomnak a bal laba befele dolt. En siesta cipon nottem fel, akkor anno a 70 es vekben a siestanak supinalo sarka volt, anya elrakta emlekbe.Igy en legelso ciponek siesta-t vettem. Mivel a Fold teke masik felerol importaljuk, ekkor meg en csak ezt ismertem. Aztan megismertem a Falcon cipot, az is jo es olcsobb mint a siesta. sokaig falcon-t vettunk meg siesta-t a lanyomnak. tavaly nyaron vettunk eloszor superfit-et, meg dd step-et. Nekem a supinalo nem nyerte meg a tetszesem nagyon merev, a szandalja tul feljon a boka fele, olykor mar kenyelmetlenul is. Nalunk 40 fokos melegek is tudnak akar lenni, abba belerohad a lab. most mar nem dol be a bokaja a kislanyomnak tehat superfit cipo nelkul is rendbe jot. A lenyeg ne a kinai gagyit vegyed meg. Ha nem tellik a legdragabbra vmi atmenetet keress.
Egyebkent orulok h megoldodott a cipokerdes. Es sose legyen lelkiismeretfurdalasod. Probald megvenni amire tellik, nem kell mindig a legdragabb es ezert ne erezd magad rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!