A mai világban egy gyereknek a tanulási átlaga mennyire lesz befolyással majd a felnőttkorára?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 20:29
1/1 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy cikket, hogy meglepően sikeresek a közepes tanulók.
A sokadik érettségi találkozó után is azt látom, hogy nem mindig számít a tanulmányi eredmény. Az okos kitűnő tanulók általában befutottak, de az amúgy jó eszű 3-4 tanulók is ugyanennyire, sokkal jobban, mint azok az ötös tanulók, akik csak magolni tudtak.
Én is közepes tanuló voltam, amint leérettségiztem és azt tanulhattam amit akartam, egyből megtáltosodtam. Korábban a suliból egy időben lógtam, rendszeresen előfordult hogy nem készültem. Amikor viszont már én választottam azt, amit tanulni szeretnék és jó is voltam benne, akkor volt olyan vizsgám, ahol a vizsgáztató a végén bele se tudott kérdezni hanem csak hümmögött, hogy ez tökéletes volt, mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!