Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megcsúnyulhat egy nő csak...

Megcsúnyulhat egy nő csak úgy, felnőttkorára?

Figyelt kérdés
Láttatok,ismertek olyat,főleg nőt,aki 20-22 éves korára csúnyább,mint előtte volt,vagy szép volt,de elcsúnyult?Persze minden extrémebb ok nélkül,semmi drog,iszákosság,betegség..stb nélkül.
2010. jan. 31. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek. De ő csak azért "csúnúlt meg" , mert szörnyű ízlése lett. A haja, sminkje, öltözködése egy az egyben katasztrófális. Úgy néz ki, mint egy transzfesztita. Persze lehet, hogy nálad ez extrém oknak számít.
2010. jan. 31. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat sm inkelt már fiatalon,akkor smink nélkül már ronda.Is,erek ilyen lányt,nem is egyet is.
2010. jan. 31. 20:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen a sminket is akartam írni,mert az arc érdekel leginkább.Én sosem sminkeltem magam,ahhoz elég béna vagyok,és nincs is hozzá önbizalmam,de szeretném elkezdeni,kipróbálni mi áll jól,csak úgy érzem,semmi,inkább kiemelné a nem túl szép arcomat.És mostanában csúnyábbnak látom magam,mint régebben,pedig,semmi smink soha,se piercing,ugyanaz a haj,csak már jó hosszú.Vagyis semmi változás,de mégis...22/l azért kérdezem,nem e csak én látok "rosszul".Csak olyat látok sokat,hogy felnőttkorukra az addig vékonyabb lányok meghíznak,de azmás dolog.
2010. jan. 31. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, sokat változik az arc, én pl nyolcadikban kifejezetten csúnya lány voltam, de komolyan, nem volt egy jó képem sem, mert túl formátlan volt az arcom. Szerencsére most sokat változott a helyzet, oválisabb lett a fejem, és mások szerint is elég jól nézek ki. Mármint a fejemre értve, hisz az érdekel.

Ebből azt akartam kihozni, hogy változik sokat az ember, aki cuki, szép kislány volt, az nem marad mindig az.

Ilyenkor sokat segít a jó smink, a megfelelő frizura és sokan nem hiszik, de a szemöldök is nagyban befolyásolhatja az összhatást.

2010. febr. 2. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ember változik ez törvényszerű. Az arc pedig kifejezetten húzzós terület, nekem 25 éves koromra az arcom egyik felén kialakult egy mély kráter. Egy nagy ránc a bal szemem alatt, nem tudom mittől. Gőzöm sincs mitől de simink, kozmetika segíthet.
2010. febr. 3. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen!

nekem volt egy osztálytársam, aki egy bűbáj volt kislányként, mindenki áradozott róla, szülők, tanárok, hogy istenem de szép ez a kislány. 1-2 éve megtaláltam ezt lányt iwiwen, anyámmal együtt tátogtunk a döbbenettől, hogy mennyire megcsúnyult.. nem azért, mert szar ízlése van, hanem valahogy azok az arcvnonásai, amik kislányként voznzóak és bájosak voltak benne, valahogy felnőtt nőként rémesen torznak hat...

2010. febr. 3. 02:08
 7/8 anonim válasza:
Javasoft?:D
2010. febr. 3. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tudok 1-2-őt. Ők már nagyon fiatalon agyonsminkelték magukat. Meg is lett a hatása,nagyon megcsúnyult az arcuk. :S Amúgy meg smink nélkül meg se lehetne őket ismerni...
2010. febr. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!