Megcsúnyulhat egy nő csak úgy, felnőttkorára?
Persze, sokat változik az arc, én pl nyolcadikban kifejezetten csúnya lány voltam, de komolyan, nem volt egy jó képem sem, mert túl formátlan volt az arcom. Szerencsére most sokat változott a helyzet, oválisabb lett a fejem, és mások szerint is elég jól nézek ki. Mármint a fejemre értve, hisz az érdekel.
Ebből azt akartam kihozni, hogy változik sokat az ember, aki cuki, szép kislány volt, az nem marad mindig az.
Ilyenkor sokat segít a jó smink, a megfelelő frizura és sokan nem hiszik, de a szemöldök is nagyban befolyásolhatja az összhatást.
Igen!
nekem volt egy osztálytársam, aki egy bűbáj volt kislányként, mindenki áradozott róla, szülők, tanárok, hogy istenem de szép ez a kislány. 1-2 éve megtaláltam ezt lányt iwiwen, anyámmal együtt tátogtunk a döbbenettől, hogy mennyire megcsúnyult.. nem azért, mert szar ízlése van, hanem valahogy azok az arcvnonásai, amik kislányként voznzóak és bájosak voltak benne, valahogy felnőtt nőként rémesen torznak hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!