Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki volt anorexiás az felnőttk...

Aki volt anorexiás az felnőttkorára elhízhat?

Figyelt kérdés

14 vok állítólag beteg,de nem vok az..

éjjel-nappal ennem kell,járok kontrollra,vki elhízhat ha volt anorexiás?

2010. nov. 4. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészségesen él, akkor nem valószínű.
2010. nov. 4. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
csak, hogy tudd, te anorex liba, a csontvelőd helyén gyakorlatilag zsír és kb 8-10 cm-rel alacsonyabbra fogsz nőni és kb 20-25 ponttal kisebb az IQ-d, mint agyatlan koplalás nélkül lehetett volna
2010. nov. 4. 21:29
 3/9 A kérdező kommentje:
174 cm olyan kevés neked te "anorex liba"?
2010. nov. 4. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...nemtom,mért kell minden kérdést feltevővel bunkózni...:S:S

Szerintem elhízhat,de csak mit minden ember,szóval szerintem nincs köze az anorexiához a későbbi elhízásnak...:)

2010. nov. 4. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú ideig nagyon durván anorexiás valaki, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy utána kövér legyen. Pár kilót fel lehet szedni, normális egészséges testsúlyt el lehet érni, ha betartod a doki utasításait, de attól biztosan nem kell tartnod, hogy elhízol.
2010. nov. 4. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem ellenkezőleg.

ha elkezd hízni (átlagos súlyra) könnyen túlsúlyos is lehet

2010. nov. 4. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyit mondok, hogy 16 évesen 50 kiló voltam a 175 centimhez. Anorexiával bevittek kórházba, híznom kellett. 22 éves koromra 105 kiló lettem. Természetesen ez nem egyik napról a másikra történt, de amint látod, simán hízhat.

Mostmár normál súlyom van.

Egyél normálisan, hízz x kilót, amennyit kell. De nem muszáj, sőt nem is jó, ha éjjel-nappal édességet meg pizzát eszel. Ha elkezdesz normális ételeket enni, leveseket, főtt ételeket, köreteket, úgyis hízol a mostani súlyodhoz képest. Ahogy elérted a kívánt súlyt, kicsit figyelj jobban az étkezésre és meg fogod tartani.

2010. nov. 5. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
De, beteg vagy. Ha nem lennél az, nem kérdeznél ilyeneket.
2010. nov. 5. 10:23
 9/9 A kérdező kommentje:

hát..köszi szépen a normális válaszokat..

persze nem éjjel nappal pizzát eszem,hanem sok gyümölcs köret,főtt étel,zöldség (tészta,gríz,rizs,krumpli) kenyérféle

2010. nov. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!