Olvastam ma egy kérdést az inzulinrezisztenciával kapcsolatban a véleményetek érdekelne, ezek lehetnek a tünetei?
8 éves a lányom és mindig eszik, de azt ugy higgyétek el hogy óránként vagy másfél óránként ennie kell mert nem érzi jól magát!A cukrát megmértem eléggé szélsőséges értékeket mutat, volt h izzadt és remegett olyan éhes volt!És folyamatoan ezzel az éhséggel van elfoglalva,már a cirkuszba sem akar elmenni mert mondja 2órás az előadás úgyis éhes lesz és az Neki nem jó....:-(
A hipózás ez egyszer fordult elő 2 hete elvittük ügyeletre az orvos azt mondta biztosan sok édességet evett és leesett a cukra.Akkor vettük a cukormérőt, de azóta nem volt ilyen!viszont eszik megállás nélkül,vigyem endokrinológushoz?vagy belgyógyász is elég?ti mit gondoltok?
szalámi, zöldségek nem számítanak, a kenyér/zsemle az ami felviszi (liszt-lassan bomló szénhidrát). még egy pohár tej kellett volna, mert ez a kettő- 1zsemle, 2 deci tej- az ami a terhelésnél is van ch mennyiségnek, bár ez tej nélkül is magas.
majd ezeket az értékeket mutasd meg az orvosnak!
sajnálom :(
jó hír viszont, hogy ennyire "csak" diétát írnak fel, azzal biztos helyre tudjátok állítani a cukrát és hátha nem kell gyógyszer
köszi a "kiértékelést"!:-)
Akkor ezért éhes meg szomjas folyton..:/ nagyon sokat eszik utánaolvastam a diétának, abban nem sokat ehet...hogy fog erre átszokni,édes istenem,szinte folyton sír hogy éhes!mi lesz a diéta mellett??
ma is ebédre bevert 2 tál zöldséget husival grillezve kenyeret/ most vettem ebéd előtt tk-t azt evett mellé/ de igy is követelte az édességet!De nem adtam neki,persze apja jajj de had egyen egy darab sütit...na perzse, ilyen vércukor értékek mellett!! Én azt sem zárom ki, hogy az inzulin lesz a gond ugyhogy endokrinológust is keresek közben!
Azt hiszem elajándékozom a szomszédoknak a csokikat amiket a tesóm Ausztriából hozott, mert apját ismerve annyit sír Neki majd h ad Neki!!
Hát erre már szinte biztos, hogy nagyon szigorú diéta és valszeg gyógyszer is fog kellenni. Csinálj sütit durum vagy tk lisztből.
Ha át áll majd a diétára, tk kenyér stb. Nem lesz olyan hamar éhes. Az eleje nehéz lesz, de meg fogja szokni. Túlsúlya nincs?
köszi!
igen van de nem sok, szóval ne ducinak képzeljétek el, csak az utóbbi időben pár kiló feljött!
Majd irok a fejleményekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!