Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olvastam ma egy kérdést az...

Olvastam ma egy kérdést az inzulinrezisztenciával kapcsolatban a véleményetek érdekelne, ezek lehetnek a tünetei?

Figyelt kérdés

8 éves a lányom és mindig eszik, de azt ugy higgyétek el hogy óránként vagy másfél óránként ennie kell mert nem érzi jól magát!A cukrát megmértem eléggé szélsőséges értékeket mutat, volt h izzadt és remegett olyan éhes volt!És folyamatoan ezzel az éhséggel van elfoglalva,már a cirkuszba sem akar elmenni mert mondja 2órás az előadás úgyis éhes lesz és az Neki nem jó....:-(

A hipózás ez egyszer fordult elő 2 hete elvittük ügyeletre az orvos azt mondta biztosan sok édességet evett és leesett a cukra.Akkor vettük a cukormérőt, de azóta nem volt ilyen!viszont eszik megállás nélkül,vigyem endokrinológushoz?vagy belgyógyász is elég?ti mit gondoltok?

2014. márc. 28. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Màr az éhgyomri 6 sem jò sajnos.
2014. márc. 29. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:

szalámi, zöldségek nem számítanak, a kenyér/zsemle az ami felviszi (liszt-lassan bomló szénhidrát). még egy pohár tej kellett volna, mert ez a kettő- 1zsemle, 2 deci tej- az ami a terhelésnél is van ch mennyiségnek, bár ez tej nélkül is magas.

majd ezeket az értékeket mutasd meg az orvosnak!

sajnálom :(

jó hír viszont, hogy ennyire "csak" diétát írnak fel, azzal biztos helyre tudjátok állítani a cukrát és hátha nem kell gyógyszer

2014. márc. 29. 12:17
 13/16 A kérdező kommentje:

köszi a "kiértékelést"!:-)

Akkor ezért éhes meg szomjas folyton..:/ nagyon sokat eszik utánaolvastam a diétának, abban nem sokat ehet...hogy fog erre átszokni,édes istenem,szinte folyton sír hogy éhes!mi lesz a diéta mellett??

ma is ebédre bevert 2 tál zöldséget husival grillezve kenyeret/ most vettem ebéd előtt tk-t azt evett mellé/ de igy is követelte az édességet!De nem adtam neki,persze apja jajj de had egyen egy darab sütit...na perzse, ilyen vércukor értékek mellett!! Én azt sem zárom ki, hogy az inzulin lesz a gond ugyhogy endokrinológust is keresek közben!

Azt hiszem elajándékozom a szomszédoknak a csokikat amiket a tesóm Ausztriából hozott, mert apját ismerve annyit sír Neki majd h ad Neki!!

2014. márc. 29. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát erre már szinte biztos, hogy nagyon szigorú diéta és valszeg gyógyszer is fog kellenni. Csinálj sütit durum vagy tk lisztből.

Ha át áll majd a diétára, tk kenyér stb. Nem lesz olyan hamar éhes. Az eleje nehéz lesz, de meg fogja szokni. Túlsúlya nincs?

2014. márc. 29. 14:14
 15/16 A kérdező kommentje:

köszi!

igen van de nem sok, szóval ne ducinak képzeljétek el, csak az utóbbi időben pár kiló feljött!

Majd irok a fejleményekről!

2014. márc. 29. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
sok sikert.
2014. márc. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!