Bogyó és Babóca hangoskönyvvel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Szívesen hallgatják a gyerekek vagy nem köti le őket annyira?
Szeretném beszerezni a hangoskönyvet, mert kislányom imádja ezt a mesét és arra gondoltam, ha autóval utaznánk valahova, hosszú útra, akkor jobb hangulatban telne az idő, ha a kedvenc meséjét hallgathatná.
;-)
Mar 5 eves a lanyom,de meg mindig imadja,egeszen kicsi kora ota.
Nekunk bejott! A meselonek jo a hangja,vagy hogy is mondjam,nem az az uvegvagoan magas hangon beszel,mint a tobbi meses hangoskonyv.
Szoval szerintem teljesen jo otlet,ha a te kislanyod is ilyen Bogyo es Baboca megszallott:)
Köszönöm a gyors válaszod!
Igeeen! Nagy rajongója a mesének, és már a kisebbik lányom is, ha meghallja a főcímdalt, táncolni kezd rá. :o)
A mesélő, Pogány Judit hangját szeretjük, a dvd-n is ő a mesélő.
Akkor mindenképp beszerzem! Valahonnan le lehet tölteni a cd-ket? Mert úgy tudom már 3-at is kiadtak (A barátság, Nyári mesék, Téli mesék).
Neked melyik van meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!