Nagy méretű trambulin otthonra? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Van, akinek van otthon?
Ismerosnek van egy hatalmas nagy kinn az udvaran...hat igy, hogy masnal van ok!...De nekem ugyan nem kellene. az ido vasfoga nagyon hamar kikezdi ha kinn van. Labacskak beszorulnak a kulso peremen stb....masik ismerosnek kicsi, benti van. az is klassz nalluk de ha hasznaljak egy felnott szem minimum rajtuk kell, hogy legyen kulonosen azert mert mindenki egyszerre akarja hasznalni amikor elokerul....veszelyes.
En talaltam felfujhatos korbe keritett lakasban felallithato, es elcsomagolhato, rugo nelkuli darabot....na azt mar elo is terjesztettem az Uramnak...meg ragodik rajta mert tobb mint 25e ft - ugy kb atszamitva.
Nem csak a trambulinon,barhol mashol is szerezhetnek seruleseket.Ha valamit nem rendeltetes szeruen,az eloirasoknak megfeleloen hasznalunk akkor balesetveszelyesse valhat.Ha tobb gyerek ugral egyszerre az agyon nagy az esely,hogy megrugjak egymast,kiverik a masik fogat stb.Ez ugyan igy igaz a trambulinra is.
Ha felugyelettel,helyesen hasznaljak akkor ugyan akkora az eselye a serulesnek mint annak,hogy a biciklivel elesik,vagy a focival orrba rugja a testveret.
nekünk egy 120 centis van itthon,ez nem nagy.megvan már két éve,és még soha nem történt baleset,pedig volt,hogy ketten ugráltak rajta
a fiam szerti,bár azt hittem többet fogja használni
kollégám pont tegnap vett nagyot,aminek védőhálója is van,meg van vele elégedve
Szomszédunknak van. Át szokott menni a fiam, ott kiugrálja magát, én nem szeretnék hozzánk.
Csak felnőtt felügyelettel lehetnek bent többen. Elég óvatosak, van köztük kicsi-nagy gyerek is, de vigyáznak egymásra. Egyszer összekoccantak ketten, de nem vészesen, egy biciklis borulás jobban fájt volna.
Szomszédunknak van nagy védőhálós szintén.
Ott egy kislány van, de egész nyáron vannak rokon-barát gyerkőcök.Fiam is szokott átmenni.Van hogy 5-en, 6-an ugrálnak benne.Baleset még nem volt (kop-kop-kop).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!