II.Dartheon kérdése:
Ha látnátok, hogy a pár éves fiatok játszik magával ott lent, rászólnátok otthon?
Figyelt kérdés
Vagyis. ha otthon csinálná, nem máshol..2013. nov. 18. 21:35
2/13 A kérdező kommentje:
deérted.. gondolok itt arra, hogy úgyis abbahagyja nemsokára, és úgyis ez majd csak legközelebb 11-2 éves korában kerül előújra.. akkor minek? ha meg tiltod, lehet h "csakazértis" :))
2013. nov. 18. 21:46
3/13 anonim válasza:
Nem szabad rászólni, max kérd meg, hogy ne mások előtt.
4/13 anonim válasza:
A fiatok meztelenül csinalja ezt,vagy ruhan keresztül?
5/13 anonim válasza:
Nem szólnék rá. Ez beletartozik a gyerek egészséges fejlődési folyamatába. Tiltani nem szabad. El kell terelni a figyelmét. És ha nagyon 'rákattanna', akkor megbeszélni, hogy ezt mások előtt nem illik.
De ennyi.
6/13 A kérdező kommentje:
nos.. 3. válaszoló, csak kérdezem, hogy ti rászóltok-e, én nem fogok, max ha túlzásba visiz..
Köszönöm a válaszotokat :)
2013. nov. 18. 22:00
7/13 anonim válasza:
Tizenévesen is: "kezeket a paplan fölé" C. fejezet:DD
8/13 anonim válasza:
dehogy is. egy életre tönkre tehetném vele.
9/13 A kérdező kommentje:
érdekes látni, hogy már vagyunk/vagytok jó páran, akik nem prűdek a szexuális téren amikor ilyenre kerül a sor.. :)
Egyetértek utolsó válaszoló :D
de.. kezeket a paplan felé? ez valami álkeresztény szenny-könyv?
2013. nov. 18. 22:40
10/13 anonim válasza:
Kisfiam most toltotte a 3. evet. Ha nincs rajta nadrag akkor egybol megtalalja a kukacat ( igy hivjuk). Nem szoltam meg ra, semmi kretent nem csinal vele es csakis akkor ha nincs rajta ruha. En is azt gondolom, hogy meg kell ismerje a testet es ez egy normalis fejlodesi folyamat. Szerintem inkabb azokkal van gond, akiknel az artatlansag mar csak tortenelem es allandoan a stanyokat vakargatjak. Nekem volt szerencsem ilyenhez. Allandoan magat fogdosta, tok mindegy hol volt a vilagban. Na az kreten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!