Kiszolgáltatott helyzet otthon gyereket nevelni a férjtől anyagilag függeni?
Figyelt kérdés
Nem a Gyed-re gondolok,hanem Gyes-en lévő édesanyákra ,vagy hivatásos anyukákra .2013. nov. 6. 11:23
1/5 anonim válasza:
Igen, az. Kiszolgáltatott helyzet, mivel nem keres eleget, hogy maximálisan önálló lehessen. De nagyon nem mindegy, hogy kitől függ az ember. Volt olyan kapcsolatom, amiben egy zsepit nem fogadtam volna el a másiktól. De rájöttem, hogy az úgy nem élet. A mostani férjem empatikus, családcentrikus, mélységesen szeret minket, vakon rábízom az életem, akár anyagilag, akár fizikailag, mindenhogy. Nem erőlteti bennem a kiszolgáltatottság érzést, hanem erősíti az önbizalmam még ebben a helyzetben is. Nem csak segíti a hétköznapokat, de a továbbtanulásomban is segít, motivál, dícsér, minden áldott nap. Fantasztikus ember, csodás apa.
2/5 anonim válasza:
nem érzem annak. a férjemben maximálisan megbízom,nem aggódom azért, h. lelép, minket meg itt hagy. ha isten ne adj pedig baleset vagy halál érné, a biztosítási összegből ellennénk amíg óvodás korú lesz s el tudok újra helyezkedni.
3/5 anonim válasza:
Egy nő gyerekkel mindig kiszolgáltatott, csak éppen változik, hogy a férjének vagy a munkáltatójának, vagy a főbérlőjének vagy a családjának vagy akárkinek. Valakitől úgyis függsz, mert annak a gyereknek enni kell, tető kell a feje fölé. Akkor már inkább függők a férjemtől, mint a sokszor empátiától teljesen mentes munkáltatótól.
4/5 anonim válasza:
Egy normális házasságban NEM!
Ahol mégis gondot okoz az anyagi függés a másiktól ott alapból problémák vannak.
5/5 anonim válasza:
Én Gyedet kapok de, mégis fura érzés annyival kevesebbet keresni mint a férjem, vagy mint régen én.
fura, hogy a közös számlánkon tudom, alig van az "én"pénzemből.
Nem a férjem miatt nekem fura, kellemetlen kicsit...
ebből a szempontból nagyon várom, hogy újra dolgozzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!