II.Dartheon kérdése:
Ha látnátok, hogy a pár éves fiatok játszik magával ott lent, rászólnátok otthon?
Figyelt kérdés
Vagyis. ha otthon csinálná, nem máshol..2013. nov. 18. 21:35
11/13 anonim válasza:
Nálunk a 2 éves iker lányok mostanában vették észre fürdés közben hogy ott van valami! :)
Csak azért szoktam elterelni a figyelmüket nehogy megsértsék magukat, de egyébként tök normális hogy ismerkednek a saját testükkel.
Fiúknál meg még jobb mert játszani is lehet vele. :)
A rászólás semmiben nem jó! Saját tapasztalat, ha valamiért rájuk szólok akkor az szerintük jó játék és azért is csinálják.
12/13 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ha csinál majd ilyet semmiképp nem szólok rá, vagy megpróbálom elterelni a figyelmét, vagy pedig megmondom, hogy ezt csak akkor szabad, ha mások nem látják.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van kisfiam de ő még nem csinálja. De fel vagyok készülve ilyesmire mert a keresztfiam is csinálta amit írsz kedves kérdező! Szerintem sem szabad rá szolni.. Egyszer anyuéknál csinálta és anyukám rá kérdezett, hogy mit csinál, mert el bujt, erre az volt a válasz, hogy mama ez nekem jó! Már abbahagyta jó ideje, 5,5 éves most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!