Anyukák! Tudom, hogy ez gonoszul hangzik, de más gyerekekkel kapcsolatban szoktátok azt érezni, hogy idegesítőek?
nincs ebben semmi gonoszság
persze hogy azok :)
de máskor meg másmilyenek
ne érezz lelkiismeret furdalást ha meg akarsz tőlük szabadulni néhány órára inkább próbáld megszervezni :)
Igen, érzek ilyet néha más gyerekekkel kapcsolatban.
A gyerekeknek is vannak szimpibb és nem szimpibb gyerekek.
Simán lehet, hogy a fiad épp most nem kedveli ezt a lányt, de lehet hogy pár hónap múlva ez változni fog, szóval még nem kell eltemetni ezt a barátságot.
én most vagyok terhes az első babámmal, tehát még nem tudom, hogy milyen érzés amikor az idegeimen táncol, de biztosan eljön annak is az ideje.:) engem a sógornőm gyereke tud kiakasztani, pontosabban nem is a gyerek hanem ő. annyira neveletlen a kislány 3 éves létére hogy borzalom, egy példa:
a múlthéten anyósoméknél voltunk mindannyian megjöttek ők is, fehér ruhában voltam ( nem tudtam hogy jönnek. ) a gyerek első mozdulata volt hogy beletapicskolt a vizes homokba az udvaron, majd bejött és az anyja végignézte ahogy szétkeni a 2 maréknyi sarat a ruhámon. most ez genyaság, de szívem szerint megkérdeztem volna az anyját hogy mi a jó franc van már veled, hogy nem bírsz rászólni a hülye kölködre? de nem kérdeztem meg végül... nagyon idegesítő mikor nem szólnak rá és mint ahogy írták is már... tör zúz dobál szemetel én meg sikálhatom a csokit a pezsgőszínű hosszúszálú szőnyegből 36 hetes terhes létemre, mert ő most nem szól rá a gyerekre. fel tudja k-úrni az agyamat rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!