Anyukák! Tudom, hogy ez gonoszul hangzik, de más gyerekekkel kapcsolatban szoktátok azt érezni, hogy idegesítőek?
Figyelt kérdés
Néha a sajátjaim is ki tudják ezt hozni. Egy konkrét eset miatt merült fel a kérdésem. Az egyik barátnőm kislánya babának nagyon cuki volt és imádtuk mi is. Most 3 éves lesz, és iszonyú visító hangon beszél és rettenet akaratos lett (legkisebb gyerek, nem is lesz náluk több...). A kisfiam pedig egyik nap, mikor együtt játszottak, nagyon megharapta. Én a fiam helyett is szégyelltem magam, bár nem láttam pontosan mi és hogy történt. A férjem kérdezte csak meg csendben, hogy nem lehet, hogy már a gyereket is idegesíti a pici lány? Ha nem lennénk barátok, nem rágódnék a dolgon... Random hülyegyerek mindig voltak és lesznek, meg hát vkinek biztos az enyém is kiveri a biztosítékot.2013. nov. 20. 16:03
11/12 zabmester válasza:
Nem tudom, ismerőseimnek nincsenek gyerekei (maximum csak babák, de velük nem is igazán szoktam találkozni, távoli ismerősök), inkább az oviban szokott úgy lenni, hogy némelyik gyerek elsőre nem kimondottan szimpatikus. Azt nem mondanám egyikre sem, hogy kirívóan idegesítő, illetve nem jobban, mint a sajátom :D Inkább csak azt a zajt nem bírnám, amit az óvónők hallgatnak, főleg, amikor a lányok elkezdenek visongani, de hát én is ilyen visongós voltam, meg gondolom még elég sok másik gyerek is.
12/12 anonim válasza:
Pffff.....pont ,mint az én sógornőm....és még pofátlanul gúnyosan vigyorog is hozzá.....ha meg rászólunk a gyerekre,az meg egyből el kezd sírni,mert nincs nevelve és megszokva neki,hogy bármiért is rászóljanak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!