Csak en viselem ezt ennyire nehezen?
Annyira vacak anyanak erzem magam. Van egy 2 evesem es egy hat hetesem, annyira leszivnak, hogy komolyan a legrosszabbat hozza ki belolem ez a helyzet.
A 2 evesemmel egesz nap harcolunk, fegyelmezes az egesz nap, kis tulzassal semmi orom csak kuzdelem vele non stop. A kicsi iszonyat hasfajos, ez mar javult, de azert nem konnyu vele. Teljesen ki vagyok merulve, lelkileg is, pedig meg segitseg is van, anyukam is jon hetente legalabb ketszer, a ferjem is rengeteget segit, megis...
Sokat gondolkodom rajta mas miert tud annyi deruvel es nyugalommal, humorral atelni ezt a korszakot, mi hianyzik belolem, amiert nekem ez nem megy?
El vagyok keseredve, mondjatok tippeket, nektek mi ad erot, mi segit?
Elmúlik.
Sajna nem tudok okosat mondani, túl kell élned. :S
Magnebéhatot és halolajat szedj sokat, pihenj, amikor csak tudsz. Ha nincs nagyon ellenedre, vegyél egy hordozókendőt és kösd magadra a kicsit, így talán könnyebb menni a nagy után és őt is megnyugtatja a testközelséged.
Erőt kb. az ad, mikor a kétéves hozzám bújva elalszik, nézem a nagy szempilláit és már el is felejtem, hogy micsoda kisördög volt egész délelőtt :) Meg mikor puszit kapok, mikor úgy ébreszt reggel, hogy simogatja a fejem :) Csak adott "idegállapotban" ezek valahogy sose jutnak eszembe :(
Kitartás! Jön a jóidő, mehettek sétálni, hátha jobban lefárad a nagy és kicsit könnyebb lesz vele is.
Nincs még 46284 másik ilyen kérdés? Milyen találó a név... GYAKORI kérdések :) Mi az hogy mi ad erőt? A gyerekeid... Most jönni fognak itt a tippek hogy menjetek el pár napra kettesben a férjeddel hogy kipihend magad.
Az "Akkor minek válaszolsz" és a "Ment volna anyád abortuszra" jellegű "oltogatóknak" üzenem: Jó éjszakát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!