Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor lesz vége a hiszti...

Mikor lesz vége a hiszti korszaknak? Már nagyon nehezen viselem! 3 eves mult.

Figyelt kérdés

Mikor pici volt a lanyom mar akkor eléggé erös jellem volt.Akaratos,makacs!De eddig lehetett kezelni,nem hisztizett.De ahogy majusban átlépte a 3-as szammal huzott vonalat teljesen megváltozott!Nem veszi fel a ruhat amit adok neki,üvölt hogy nem azt akarja fölvenni,de beszélni sem tudok vele hiáaba probalom mert rugkapál hogy nem ezt akarom,UGYSEM veszem föl.A boltba ugyanez,elkezd kiabalni hogy te sosem veszel nekem semmit,erre én higgadtan hogya másik boltban már kaptál valamit nem veszünk minden boltba....

Egész nap itthon is kiabal,visszabeszél hogy ugysem csinalom,ugyis ez meg az lesz.Nagyon nehez vele!Teljesen kifáradok estére!Mintha egy teljesen mas kislany lenne mellettem.Pont a napokban neztem egy felvételt rola ami tavalyi hogy ott milyen cuki meg.Most mintha enm is ö volna!Pedig "kemenyen" fogom.Nem hagyom ra a dolgokat,nincs elkényeztetve!Igyekszem kompromisszumot kötni vele ha tehetem de ö nem enged!Nagyon makacs,mint apuka!Ráadasul ikrek horoszkopu ami nagyon jellemzo rá!Egyik pillanatban szeretlek anyukam amasik pillanatban kiabal velem hogy mas anyukat akarok,nem szeretlek ilyesmi!Mondjuk ha vissza beszél nekem es nem hagyja abba akkor a szajara szoktam legyinteni.De nem akarom verni de aszép szo sem hasznaál mert tul üvölt hogy mit akar es rugkapal elsem tudom mondani neki hogy figyelj akkor igy vagy ugy legyen!Megsem hallja'A környezetemben senki sem akarja elhinni hogy igy viselkedik.Ha idegen helyen vagyunk vagy idegen embernél akkor tud viselkedni es mindig azt mondjak mit panaszkodsz het egy angyal!Ti hogy labaltatok ki ezekbol?Mennyi ideig tartott?Es mit csinaltatok ilyen helyzetekben???

2012. aug. 12. 18:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egyet tettem: nem figyeltem rá. Ezt mind azért csinálja mert élvezi, h látja rajtad h feszült vagy...Nagyon gonoszak (rossz szó, nem azok, de más nem jut eszembe) tudnak lenni néha, mert TUDJÁK h már ideges vagy és csakazértis....Én ilyenkor azt mondtam neki: Jó, hisztizzél nyugodtan és ha anya felöltöztethet (Pl), szólsz! és kimentem otthagytam. Ha jött utánam, úgy tettem, mintha nem lenne ott, elkezdtem port törölgetni, sepregetni...akármi. Nagyon nehéz volt, nagy harc, de úgy a 4-5 "próbálkozás" után már nem volt kedve "szórakoztatni". Nehéz időszak, de lesz ez jobb is, nyugi!!!:)

2012. aug. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!