Aki ezt írta,az szerinted látott már teljesen ok nélkül hisztiző gyereket,amikor semmit nem lehet vele csinálni??
Vagy egyáltalán látott már gyereket???
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Szerintem teljesen jó cikk, most olvastam először, de ezeket a praktikákat én is be szoktam vetni, és az esetek többségében beválik.
(1. válaszoló: a linkelt kérdésben egy extrém eset van, egy tényleg nagyon hisztis gyerek. Másrészt nem tudni, hogy milyen nevelést kap, a szülők katonás rendre próbálják tanítani, vagy túl lazán kezelik. Plusz a kérdező gondolom már agyonstresszeli magát, amitől természetesen a gyerek is egyre dühösebb, hisztisebb lesz. És tény, hogy ok nélkül nem hisztizik egy gyerek, legfeljebb nem mi nem tudunk rájönni az okra.)
Nagyon örültem a linknek, mert vééégre egy jó ötlet az elalvás előtti cirkuszhoz. gondoltam én naív. mondom amúgy is utánzós korszak van, tetszeni fog a fiamnak, hogy lefektetjük az alvósállatkáit is.
tetszett is, azzal nem volt gond.a következő történt:
szokásos esti szertartás részeként vetettem be a macifektetős trükköt, szépen egyenként lefektettem a négy kis állatkát, betakargattam, simogattam őket. 20 hónapos gyerekem halkan ujjongott melletem :-) mutattam neki, pszt, már alszanak is. erre ő vigyorgott egyet, majd harsány jóreggggeeeeelllllt!!! felkiáltással egyetlen mozdulattal a levegőbe hajította mind a négyet takaróstul-mindenestől :-DDD
a babapszichológus többi ötlete se tűnt életszerűnek a hiszti kapcsán, ezt az egyet leszámítva. de nálunk ez is csak ennyit ért sajnos :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!