Mi az, amire sehogy nem sikerül (t) ránevelned a gyerekedet, pedig számodra fontos?
Kicsi: 23 hónapos szintén és ugyanaz, mint az első: bili és beszéd (mindent ért, mindent megcsinál, de nem akar megszólalni, csak vigyorog ha mondom, hogy beszélj már)
Nagy: 4 éves alvás. Bár csak el ne kiabáljam, mostanában nem vándorol annyit...
Legnagyobb: 13 éves pofátlan kamasz, ő mindent elfelejtett amit neveltem rajta...
Nallunk az, hogy hajtsa hatra a fejet amikor oblintem le a sampont es akkor nem megy a szemebe es nem kell orditani. De sehogy sem erti meg neki jobb az ha az arcaba zudul es kapkod levego utan meg ordit utanna. Vegulis nekem nem annyira fontos ha neki igy jo. :))
2 es fel eves
Hogy ne zabáljon be tök egészségtelen borzalmakat másoknál. Akármit csinálok, ezt nem bírom betartatni.
Ha mennek gyerekpartira nem mondhatom hogy na akkor ti csak nézzétek ahogy a többiek csipszeznek stb.
Kedves Első, ez értelemszerűen határos időn belül meg fog oldódni :)
Olyanokra gondolok, ami hónapok, évek óta nem megy, hiába mondtad el milliószor, hiába szóltál érte, nem, nem és nem.
Ez a kamaszügy (így kívülről) tök jó...!
A "Samponos " anyukának üzenem:
Az én gyerekem is ordított hajmosás közben, és itt olvastam egy anyuka tanácsát. Tartsunk az arca elé egy kis törölközőt ami felissza a felsleges vizet, így nem megy a szemébe!! Na azóta imád hajatmosni. Ő tartja a törölközőt, hátra is hajtja picit a fejét, így még élvezi is!!
Bocsánat a kérdezőtől.. hogy nem témába vágóan válaszoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!