2évnél idősebb gyerekedet hordod még méretni a védőnőhöz?
Figyelt kérdés
2éves 4hónapos a kislányom,ilyenkor lehet még vinni?2012. jún. 30. 20:14
1/3 anonim válasza:
lehet.Én már nem viszem,de vannak a kötelező státusz mérések,de a következő három évesen.a gyerek orvos fél évente méri,de ott sem voltunk már.a böliben minden hónapban lemérik.mi ősszel leszünk három évesek.ha szeretnéd tuti leméri.
2/3 anonim válasza:
ha nincs otthon mérleg, miért ne? azért van a tanácsadás ideje, hogy ha valamire szükséged van, akkor segít.
Én egyébként nem viszem, egyrészt úgyis összefutunk az utcán, érdeklődik, másrészt meg van fürdőszobamérlegünk, digitális, tizedesig mér, egész pontos.
3/3 anonim válasza:
Én fogom. Most lesz 2 éves. Kisebb, mint az átlag és bár van itthon sima mérlegünk, nem pontos, így inkább másfél havonta leviszem (eddig is így mentünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!