Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordult már hogy valami...

Előfordult már hogy valami miatt más gyerekek kinevették a gyerekedet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, és majd megszakadt érte a szívem. Az oviban történt, és azóta is ferde szemmel nézem azt a 2 gyereket.
2012. máj. 30. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyerek még nem. 2éves. Felnőttek nevették ki a boltban, mert sírt. :(
2012. máj. 30. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

A gyerekre nem haragudnék, inkább el kellene nekik magyarázni, hogy ez nem szép dolog, vagy a szülők tudtára juttatni, hogy beszélgessenek a gyerekkel.

2. válaszoló, ehhez nincs mit hozzáfűzni.. ha egy felnőtt kinevet egy kisgyereket mert sír.. én tuti nem bírnám szó nélkül.

2012. máj. 30. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
mondjuk a gyerek korától is függ, de a kisgyerek kategória.. úgyhogy ovis gyerekre gondolok.
2012. máj. 30. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

mondjuk azt nem írta a válaszoló, hogy miért sírt a gyerkőce..

Ha hisztisen sír a fiam, akkor bizony én is kinevetem, így mutatva, hogy hisztivel nálam nem ér el semmit. Viszont ha más miatt sír, akkor elítélendő, ha egy felnőtt kinevet egy gyereket.

2012. máj. 31. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, mikor 1 éves volt állt egy üzlet közepén és csak bámult (ahogy szokott). Berohant 3 kisebbség olyan 6 év körüli és kiröhögték sőt a nyelvüket is kidugták rá.
2012. máj. 31. 08:39
 7/8 Anya1 ***** válasza:

Nálunk a kicsi esett bazi nagyot a motorral,ráadásul épp lomtalanítás volt és a széthordott kupac mellett,erre egy 55-60 év körüli házaspár jött ki épp a házból és a hapsi igen jóízűen elkezdett ezen röhögni.

Szerintem azóta sem röhögött mert bőven megkapta a magáét érte :D

2013. jún. 19. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem rég a buszon pár tizenéves nevette ki a gyermekemet aki nem beszél még tisztán (logopédiára járunk emiatt)és félhangosan megjegyzéseket tettek rá, amikor leszálláskor elhaladtunk mellettük. Szerintem ez a legkegyetlenebb hogy 16-17 évesek egy alig 4 éves kicsin gúnyolódnak.
2013. dec. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!