Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyért ilyen 23 hós fiam?...

Milyért ilyen 23 hós fiam? Már elég nehezen viselem idegileg.

Figyelt kérdés
több mint egy hete csinalj,eddig szépen elaludt,most nem,ma pl.úgy aludt el hogy már nem birtam mit tenni vele,az ágya mellett néztem hogy sirva elalszik a földön,majd betettem az ágyba.két óra volt mire elaludt,pedig 10-11között szokott,de dél se lenne baj.százszor probaltam az ágyába tenni mindig kimászott,hisztizik,a sarokban állva sir...rettenetesen sajnálom ilyenkor,de nem tudok mit tenni mert ha odamegyek elutasit,eltol.ha felveszem jobban sir...reggel óta nem igen evett(mostanában rosszul eszik nem tudom miért)csinaltam neki ebédre fözeléket,sütöttem a kedvenc kolbászát,készitettem kakaóscsigát...semmit nem evett,már az álmosság miatt se,de amguy se ,pedig látom rajta hogy farkas éhes.és cssak sir sir...végül ahogy irtam,olyan fáradtra sirta magát hogy elaludt a földön.miért csinalja ezt?
2011. szept. 4. 14:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kezd fel noni, tudatni akarja veled, hogy neki is van akarata. Most kezdodik a dacossag. A "rossz" ket evesek ideje.
2011. szept. 4. 14:47
 2/18 anonim ***** válasza:

ha azt szeretnéd, hogy egyen, kezdj el Te is enni előtte jóízűen, és ha odamegy, hogy ő is kér, ne adj neki rögtön, mintha irigyelnéd előle a finom falatokat.

utána mindent meg fog enni.

ha meg azt akarod, hogy aludjon, sötétíts be, és feküdj le te is.

2011. szept. 4. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem kell eroltetni az evest. Ha igazan ehes lesz, majd fog enni.

Meddig lehet az eves jaszdit, meg a mellefekvest csinalni? Akkor meg 6 eves koraban is elvarja, hogy anyuval aludjon el. Ha fardt akkor alszik. Be kell vinni a szobajaba, felig becsukni az ajtot. Ha akar jatszik, ha akar alszik. Ez legyen pihenes ido, nem feltetlen alvasi ido.

2011. szept. 4. 14:53
 4/18 A kérdező kommentje:

utolsó!már nem volt kedvem annyit irni de azt is probaltam.vagyis hogy leülök,én minen reggel ha ö felkel leülök az asztalhoz és megreggelizem.nem érdekli,délben nem érdekli,este nem érdekli.esze ágában sincs az asztalhoz ülni,nagy ritka ha sikerül.pedig én nem szoktattam máshova enni,csupán du-n a nasit ehette a mese elött.este fele pedig a teraszon esszük a joghurtot.ennyi.de összel már nem lesz igy.

alvással pedig próbálkoztam többször hogy lefeküdtem,van hogy odabujt,tegnap úgy aludt el 13 után.ma viszon hogy feküdtem az ágyban ö a sarokban üvöltött vagy negyed órát. utánna a földön,majd az ágy szélén is kicsit,még nem felvettem,de annak ne irjam mi lett a következménye.

2011. szept. 4. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:

akkor hagyd a francba, ha igazán éhes, eszik.

ha még egy hét múlva is ilyen, vidd orvoshoz.

2011. szept. 4. 15:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Most akkor se ebédet, sem reggelit nem eszik? Csak ha délután felkel? Mennyi tejet iszik ébredéskor? Ha mondjuk 2-3 dl-t, akkor csökkentsd az adagot, ha semmit nem kér ezen kivül reggelire, hagyd, semmit ne adj neki, se keksz, se semmi, csak ebédet 11-12 körül. Nem létezik, hogy nem lesz éhes.ha hisztizik, hogy igy sem kell, ne add fel egyből, inkább kapcsold be a kedvenc meséjét és etetsd ugy, minthogy egész nap napokig ne egyen. Teljesen össze fog szűkülni a gyomra:(
2011. szept. 4. 16:42
 7/18 anonim ***** válasza:

adj neki vaskészítményt, attól jól megéhezik.

én is mindig azt kaptam gyerekkoromban, ha rossz étvágyam volt! :D

2011. szept. 4. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:
és valamilyen nyugtatót teát...
2011. szept. 4. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:
na, szóval nem nyugtatót, hanem nyugtató teát.
2011. szept. 4. 21:28
 10/18 A kérdező kommentje:
reggel 7 körül felkel bejön mellém mesézni,akkor iszik másfél deci kakaót.igy a reggeli ha elfogadja akkor 9 kor van.ha van reggeli ha nincs 2,5dl kakaó tizóraira,azért kakaó mert eddig ezzel el is tudtam tenni aludni 10után,legkésöbb 11 kor .igy kelt eddig1-2 óra között,mindig 3 órát alszik.és ebédelt.de most a 10 órai rutin elcsuszott,igy az ebéd is ami mindig alvás után esedékes.igy délben vagy mint ma 2kor elalszik,de addig nem eszik mert hiszti mellett nincs étvágya.utánna meg farkas éhes persze azért üvölt.ma mondjuk mire kelt,fél 5 kor,csinaltam fasirtot azt szépen evett,meg vacsira is 8 kor,szoval megnyugodtam,a nap végén amugy eszik már de miért egész nap az éhezése?vagy sok a kakaó?
2011. szept. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!