Más is tönkrement idegileg, kisgyerekes anyukák?
3 kicsi gyerekkel sem készültem ki. Egy anyuka nem engedheti meg magának azt a "luxust", hogy kikészül idegileg!
A gyerekei életét is tönkre vágná vele. A sajátjáról meg a házasságáról nem is beszélve.
Azért valljuk be, néha bizony van,hogy magunkba roskadunk valamiért! még ha egy pár percre is,amikor magunk vagyunk.
Nagyon jól hangzik,amit a 3 gyermekes anyuka írt,de én nem hiszem el, hogy lenne olyan család,ahol mindenki (értem itt az anyukát,akire sok minden hárul-legalábbis nálunk a gyereknevelés terén és a házimeló terén) kiegyensúlyozottan viselkedik minden helyzetben.
22:35-ös vagyok.
Persze, hogy nem megy a mindig mindenkor megfelelőképpen való viselkedés. Nem vagyunk szentek. Én is szoktam ideges lenni előfordul, hogy veszekszem a gyerekekkel, vagy épp egy-két nap lógatom az orrom, mert bal lábbal keltem fel.
De idegileg kikészülni teljesen más. Az, hogy valaki néha nem bír uralkodni az érzelmein teljesen normális dolog (persze attól függ menyire nem bír...). De én arra gondoltam, hogy a teljes depresszió és/vagy az idegroncs viselkedés családokat, életeket tehet tönkre.
Kedves 22:35-ös!
Arra írtam,amit írtam,hogy vannak pillanatok,amikor borúsabban látjuk a dolgokat,mint amilyenek valójában. És mivel semmit nem tudtunk meg a kérdezőtől, így feltételeztem,most is egy ilyen áll fent.
Amúgy tök jól eldiskurálunk itt, csak az a baj,hogy nem tudom,hogy a Kérdező pontosan mire is gondol,amikor azt kérdi, hogy más is tönkre ment e idegileg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!