Más is tönkrement idegileg, kisgyerekes anyukák?
Nagyszerű levezetése a benned levő idegnek, ha utcára kerülve (közlekedési bonyodalmak-babakocsival nem férsz a járdán,mert úgy parkol az autó, tolakodnak amikor sorba állsz...stb) más emberekkel kiabálsz. -én ezt szoktam. Na,jó, nem kiabálok, de bele kötök az e fajta tuskókba, és ha még neki áll feljebb,akkor kiabálok vele. Itthon így csak ritkán fajul el annyira a dolog,hogy kiabáljak a nagyobb gyerekkel. Igaz, ő ilyet nem csinál a hugával,mint a tiéd. Vagy szedhetsz nyugtatót- én az alacsony vérnyomásom miatt nem mertem szedni.
Remélem segítettem valamit!
Jobbulást!!
Teljesen átlagos anyuka vagy. :) Mindenki ilyen, hidd el! Nem mentél idegileg tönkre, csak túl nagy falat ez az egész így együtt: házimunka, főzés, 2 gyerek. Én is egyedül vagyok mindezzel, bár csak egy fiam van, de tudom, hogy nem könnyű. Én mindig nagyon vigyázok az idegrendszeremre, s időnként emiatt úgy döntök, hogy nem takarítok, hanem pihenek, pld. Vagy este, amikor hazaér a férjem, akkor én nyakamba veszem a várost és sétálok egyet. Csak úgy, a levegőváltozásért. Szóval, néha így lopkodok magamnak egy kis szabadságot, és alapvetően tojok a házimunkára, ha arról van szó. Az pedig, hogy a nagy fiad sokat játszik egyedül, egyáltalán nem baj. Annál jobb lesz a fantáziája.
Fel a fejjel! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!