Nagyon nehezen viselem a párom lányát! Mit tegyek?
Kénytelen vagy elviselni,hisz kitagadni nem tagadhatod ki.
Biztosan nehéz!
Hány éves?
Valami közös programot,ha szervezbétek jobban menne az idő s talán neked is jobb lenne!
Mit tegyek? Nem bírom kezelni a párom kislányát, nagyobb probléma, hogy Ő sem, és mindenki utálja!
A második válaszoló vagyok.Hírtelen ezt találtam neked.Másold át a keresőbe.
Közös gyereketek nincs?
Mióta vagytok együtt?
Szegény gyerek, senkinek sem kell!
Ha így áll a helyzet, akkor pedig be kell rendezkedni a hétvégi gyerekekre. Kell nekik saját leválasztott gyerek rész, saját asztal hálórész... érezni hogy oda is "haza" mennek. És be kell fogni őket az ottani dolgokba, és mellette hagyni kell, hogy éljék meg a saját hévégéjüket. VAgyis el tudjanak vonulni pihenni. Ha azt érezteted velük, hogy a hétvége számodra milyen megerőltető, mert velük is foglalkozni kell meg nevelni az nem jó. Kellene egy fix program... pl szombat bevásárlás, ebéd után játszótér, filménézs... stb. Hogy tudják mit várhatnak és te is tudj pihenni. Nem kell folyton együtt lenni.
Nekem volt nevelőanyám és bizony mindig azt láttam milyen fárasztóak vagyunk neki. Pedig mi baromi jól el lettünk volna ha lett volna saját helyünk és mozgásterünk. Tudtuk volna előre mi lesz a program hétvégén... A másik fontos, hogy a két napból az egyik napon az apukának kell szervezni a programot, NÉLKÜLED! Legalább egy fél napot CSAK együtt kell eltölteniük. Pl csinálhatnátok, hogy ők elmennek sétálni délelőttönként, vagy bevásárolni amíg te főzöl. Vagy takaríthatnának közösen.
A gyerekek meg értelemszerűen maradnak otthon, ha apuka dolgozik. Ebben vita nincs. És nektek is kellenek a kettesben eltöltött hétvégék, ebben sincs kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!