Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire tolerálod a kisgyerek...

Mennyire tolerálod a kisgyerekeiddel járó pluszzajt?

Figyelt kérdés

Természetesen csivitelnek egész nap, szaladgálnak, sírva fakadnak, ugrálnak - ezek a "kötelező" velejárók.

De ha negyvenedszer kiabálja a játék zongora ugyanazt a dalt, ha 15 perce szirénázik a tűzoltó vagy száguld végig az elemes gőzmozdony és társai - meddig bírod hallgatni, kérsz pihenőt?

2014. márc. 4. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

:-)

A lényeg, hogy ott vannak nekem, együtt vagyunk.

Persze, kicsit zavaró, de hidd el mások "ölnének" érte.

Olyanok, akiknek nem lehet, vagy ne adj Isten meghalt a gyermekük.

Örülni kell minden pillanatnak! :-)

2014. márc. 4. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyerekem naggyon bszédes, tehát nálunk alapzaj hogy a két gyerek kórusban nyomja, egyik a magáét fújja, a másik meg még csak babanyelven meg sikongat, de azt nagyon. De mivel kórusban nyomják, így hangosan teszik, mert a másikat túl kell kiabálni ugyebár, szóval nálunk mindig zeng a ház. És ha még mi is mondunk valamit, hát az nem egyszerü mutatvány. És erre még jönnek a játékok, a kicsi kedvence a zongora, a mini zongoráját püföli egész nap, a nagynak meg a pónik beszélnek meg a babák, borzalom. Nekem szerencsére birka türelmem van, eltüröm a nagy lármát, had játszanak, had csacsogjanak. Ha nagyon fáj a fejem vagy valami van, akkor próbálom őket csendesebb játékra invitálni, pl gyurmázni. Akkor már csak a csacsogás marad, de az már teljes megnyugvás számomra. :)
2014. márc. 4. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Óvónéni vagyok a 10 hetesemmel itthon, remélem megedződtem munka közben az elmúlt évek alatt:-))
2014. márc. 4. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem 3,5 éves a lányom.

Mikor még itthon voltunk, akkor vhogy jobban bírtam, megszoktam? nem tudom, nem zavartak a játékok hangjai, meg a kis gagyarászása.

Viszont mióta beszél, és be nem áll a szája, azt nem jól tűröm, főleg hétvégén, mikor reggel 7től este 21h-ig nyomja. :-))

Imádom, de megmondom őszintén, hogy teljesen kikészít ezzel, hogy mindig van vmi mutatni, vagy mondanivalója, így én igenis szoktam kérni pihenőt.

Ha ott a férjem, akkor őt kérem meg, hogy kimegyek az erkélyre, NE ENGEDD UTÁNAM 5 percig, KÖNYÖRGÖM! :-DDD, ha meg kettesben vagyunk, akkor benyomok vmi mesét, ami legalább fél órás. :-))

2014. márc. 4. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 van. 10-7-3 évesek. Sokszor bizony soknak találom a zajt,és túlságosan bele tudnak őrűlni a játékba, a hancúrozásba,futnak,birkóznak,de mikor már állat módjára,akkor bizony rájuk szólok,mert nem bírom ha nagy a hangzavar. Mindig mondom,ésszel,és csendesebben,mert ha én rákezdek üvölteni, a hajuk se marad rajtuk. És még akkor finom leszek és nőies ! :D
2014. márc. 4. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó kommenten nagyon jót nevettem

Szóval nekem egy 5 éves fiam. Egész nap beszél, rohan, zörög valamivel.Nínózik mert éppen mentőset játszik. Szóval nincs csend reggeltől estig az tuti. Én szoktam neki mondani, hogy bújjon oda mellém és kérek 5-10 percet. Odabújik, eltelik 1 perc és elkezd vigyorogva csacsogni:-) Alapjába véve jól bírom.

2014. márc. 4. 15:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak. Első, ez nagyon szép gondolat :)
2014. márc. 4. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi nagyon keveset vagyunk együtt,így amikor itthon vagyok,nem szabályozom őket annyira.A saját gyerekeim egyébként sem zavartak sosem:)

2014. márc. 4. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
nálunk az van, hogy minden sípolós és zenélős játék elemek nélkül kerül átadásra, illetve a sípoló kiszerelésével.
2014. márc. 4. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es! Én is mindig közlöm a nagyszülőkkel,hogy mindegy mit vesznek ajándékba,csak ne zümmögjön,vinnyogjon,sípoljon,rezegjen,visítson.Ezek ellenére,rendszerint ilyenekkel jönnek be a házba. Kapnak a fiúk 2 hetet,aztán hirtelen megkukulnak a játékok!! :D Elem kiszed,elrak!
2014. márc. 5. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!