Mennyire tolerálod a kisgyerekeiddel járó pluszzajt?
Természetesen csivitelnek egész nap, szaladgálnak, sírva fakadnak, ugrálnak - ezek a "kötelező" velejárók.
De ha negyvenedszer kiabálja a játék zongora ugyanazt a dalt, ha 15 perce szirénázik a tűzoltó vagy száguld végig az elemes gőzmozdony és társai - meddig bírod hallgatni, kérsz pihenőt?
:-)
A lényeg, hogy ott vannak nekem, együtt vagyunk.
Persze, kicsit zavaró, de hidd el mások "ölnének" érte.
Olyanok, akiknek nem lehet, vagy ne adj Isten meghalt a gyermekük.
Örülni kell minden pillanatnak! :-)
nekem 3,5 éves a lányom.
Mikor még itthon voltunk, akkor vhogy jobban bírtam, megszoktam? nem tudom, nem zavartak a játékok hangjai, meg a kis gagyarászása.
Viszont mióta beszél, és be nem áll a szája, azt nem jól tűröm, főleg hétvégén, mikor reggel 7től este 21h-ig nyomja. :-))
Imádom, de megmondom őszintén, hogy teljesen kikészít ezzel, hogy mindig van vmi mutatni, vagy mondanivalója, így én igenis szoktam kérni pihenőt.
Ha ott a férjem, akkor őt kérem meg, hogy kimegyek az erkélyre, NE ENGEDD UTÁNAM 5 percig, KÖNYÖRGÖM! :-DDD, ha meg kettesben vagyunk, akkor benyomok vmi mesét, ami legalább fél órás. :-))
utolsó kommenten nagyon jót nevettem
Szóval nekem egy 5 éves fiam. Egész nap beszél, rohan, zörög valamivel.Nínózik mert éppen mentőset játszik. Szóval nincs csend reggeltől estig az tuti. Én szoktam neki mondani, hogy bújjon oda mellém és kérek 5-10 percet. Odabújik, eltelik 1 perc és elkezd vigyorogva csacsogni:-) Alapjába véve jól bírom.
Szia!
Mi nagyon keveset vagyunk együtt,így amikor itthon vagyok,nem szabályozom őket annyira.A saját gyerekeim egyébként sem zavartak sosem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!