Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom folyton a virágfölde...

Kislányom folyton a virágföldet eszi, hogy tanítsam meg neki, hogy nem lehet?

Figyelt kérdés
13 hónapos, ma már kikészültem, egy másodpercre nem figyelek, azonnal odamegy és eszi. Egy darabig lenejlonoztam a cserepeket, de el kezdtek kirohadni a virágok. Sajnos két nagy virágról van szó, ami a nappaliban van és máshova nem tudom rakni, fel nem tudom rakni. Ez már lassan 4 hónapja tart és nem változott, még mindig eszik belőle. Miért??? A barátnőmék lakása tele van virágokkal, az ő két gyereke soha még csak hozzá sem nyúlt a virágokhoz, az enyém vagy a levelét tépi le, vagy a földet dézsmálja. Már ezerszer elmondtam, hogy nem szabad. Segítsetek, mert ettől már teljesen kiborulok.
2014. jan. 25. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülye ötlet és nem tudom mennyire kivitelezhető: valami olyat nem tudsz belekeverni a virágföld felső rétegébe, ami nem káros a babára, de rossz íze van? Valamit ami keserű, vagy csípős... Amikor a rokonságban az egyik kisiskolás fiú mindig lerágta a ceruzáit, az anyukája bekente a ceruzákat erőspaprikával. Gyorsan leszokott róla a kisfiú.
2014. jan. 25. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pakold el a virágokat, vagy kerítsd el, hogy ne érje el!!

MÉg pici, nem tudod neki megtanítani még, hogy ezt nem szabad. Később persze majd megérti, de inkább ne legyen baja tőle!

2014. jan. 25. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Akkor esznek földet a gyerekek, ha vitamin hiányuk van, de van valamilyen betegség is. Kérdezd meg a doktornőt.
2014. jan. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!