Kislányom folyton a virágföldet eszi, hogy tanítsam meg neki, hogy nem lehet?
Figyelt kérdés
13 hónapos, ma már kikészültem, egy másodpercre nem figyelek, azonnal odamegy és eszi. Egy darabig lenejlonoztam a cserepeket, de el kezdtek kirohadni a virágok. Sajnos két nagy virágról van szó, ami a nappaliban van és máshova nem tudom rakni, fel nem tudom rakni. Ez már lassan 4 hónapja tart és nem változott, még mindig eszik belőle. Miért??? A barátnőmék lakása tele van virágokkal, az ő két gyereke soha még csak hozzá sem nyúlt a virágokhoz, az enyém vagy a levelét tépi le, vagy a földet dézsmálja. Már ezerszer elmondtam, hogy nem szabad. Segítsetek, mert ettől már teljesen kiborulok.2014. jan. 25. 17:50
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy hülye ötlet és nem tudom mennyire kivitelezhető: valami olyat nem tudsz belekeverni a virágföld felső rétegébe, ami nem káros a babára, de rossz íze van? Valamit ami keserű, vagy csípős... Amikor a rokonságban az egyik kisiskolás fiú mindig lerágta a ceruzáit, az anyukája bekente a ceruzákat erőspaprikával. Gyorsan leszokott róla a kisfiú.
2/3 anonim válasza:
Pakold el a virágokat, vagy kerítsd el, hogy ne érje el!!
MÉg pici, nem tudod neki megtanítani még, hogy ezt nem szabad. Később persze majd megérti, de inkább ne legyen baja tőle!
3/3 anonim válasza:
Akkor esznek földet a gyerekek, ha vitamin hiányuk van, de van valamilyen betegség is. Kérdezd meg a doktornőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!