Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kislányom nem álmos....

Két éves kislányom nem álmos. Hogyan tudna elaludni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nap kozben mennyit alszik? mikor ebred delutan? bolcsibe jar, vagy otthon van?
2014. jan. 16. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Fáraszd le :)

Az én Fiam mostanában ismét az összebújva elalvást pártolja. Van a szobájában egy kanapé, odabújunk, kicsit énekelek neki, aztán alvást színlelek. Egy idő után átveszi a jó mély, lassú légzésemet és elalszik :)

2014. jan. 16. 22:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Itthon van, napközben 1-kor alszik el és 3-kor kell.
2014. jan. 16. 22:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hogy fárasszam le? Mi már aludnánk.
2014. jan. 16. 22:26
 5/12 kíváncsicska ***** válasza:

Hát nyilván való több energiával rendelkezik mint Ti.ha esetleg egy benti trambulint vennétek (mi használtan 3000Ft-ért vettük) vagy valami olyan játékot ami lefárasztja.Vagy sokkal többet kell kint lennetek időtől függetlenül.Vagy esetleg még ne hagyd aludni,ébreszd fel 1 órával előbb.

Más ötletem nincs.

2014. jan. 16. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
ha itthon vannak, akkor az enyemeket fel 3-kor ebresztem, mert akkor 9-kor siman elalszanak. Nem most kell lefarasztani, hanem delutan. Sokat legyetek levegon, setaljatok sokat
2014. jan. 16. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a kakaó néha működik. Tele pocakkal könnyebben elalszik.
2014. jan. 16. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:

A kakaó nálunk élénkít. Bár tény, este lefekvés előtt még bevág 2,5 dl tejitalt a gyermek.

Nálunk Rody csacsi került a fa alá, nagyon bevált rossz idős benti lefárasztónak. :)

2014. jan. 16. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:

ne lefársztani akard késő este, hanem lecsillapítani :)

pl. kapcsold le a villanyokat, bújj össze vele, mesélj neki valami uncsit.

félve írom le, de nálunk az működik ilyenkor, hogy magunk közé vesszük és tv-zünk :S nem a legjobb, tudom, de enyém már 4 éves és dolgozunk, szóval én nem szívesen trambulinozok vele este 11kor :D

régebben simogattam a haját a sötét szobába, attól előbb utóbb kidőlt :)

2014. jan. 16. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Na, mikor aludt el végül a kislányotok??

:)

Az én 3,5 évesen felkelt éjjel 2kor, és fél4ig fent volt...nem tudom mi van, de napok óta nem bírom lenyomni este időben, pörög ezerrel, reggel meg nem bír felkelni..tök kivagyok már tőle..:/

2014. jan. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!