Két éves kislányom nem álmos. Hogyan tudna elaludni?
Fáraszd le :)
Az én Fiam mostanában ismét az összebújva elalvást pártolja. Van a szobájában egy kanapé, odabújunk, kicsit énekelek neki, aztán alvást színlelek. Egy idő után átveszi a jó mély, lassú légzésemet és elalszik :)
Hát nyilván való több energiával rendelkezik mint Ti.ha esetleg egy benti trambulint vennétek (mi használtan 3000Ft-ért vettük) vagy valami olyan játékot ami lefárasztja.Vagy sokkal többet kell kint lennetek időtől függetlenül.Vagy esetleg még ne hagyd aludni,ébreszd fel 1 órával előbb.
Más ötletem nincs.
A kakaó nálunk élénkít. Bár tény, este lefekvés előtt még bevág 2,5 dl tejitalt a gyermek.
Nálunk Rody csacsi került a fa alá, nagyon bevált rossz idős benti lefárasztónak. :)
ne lefársztani akard késő este, hanem lecsillapítani :)
pl. kapcsold le a villanyokat, bújj össze vele, mesélj neki valami uncsit.
félve írom le, de nálunk az működik ilyenkor, hogy magunk közé vesszük és tv-zünk :S nem a legjobb, tudom, de enyém már 4 éves és dolgozunk, szóval én nem szívesen trambulinozok vele este 11kor :D
régebben simogattam a haját a sötét szobába, attól előbb utóbb kidőlt :)
Na, mikor aludt el végül a kislányotok??
:)
Az én 3,5 évesen felkelt éjjel 2kor, és fél4ig fent volt...nem tudom mi van, de napok óta nem bírom lenyomni este időben, pörög ezerrel, reggel meg nem bír felkelni..tök kivagyok már tőle..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!