A 3 éves kislányom minden éjszaka átjön hozzánk aludni. Ezt kb. 1,5 hónapja csinálja. Valamikor nem hajlandó még ott elaludni sem. Hogyan szoktathatom vissza a saját ágyába?
Nem akarom magunk közé szoktatni.
Van külön ágya és külön szobája is.
Szerintem is jó megoldás lenne a pszcihológus.
Amúgy miért nem volt hasznos a második válasz?
Szerintem is az okát kellene megtalálnod, hogy miért megy át aludni.
Az előttem szólókkal pedig egyetértek, ha nem tudsz rájönni, nyugodtan kérjél segítséget pszichológustól, nem kell idegenkedni tőle. A társadalmi felfogást kellene egy kicsit szerintem megreformálni.
Attól te még ugyanolyan jó anya vagy.
Nekem a keresztlányom csinálta ezt, és nem szokott le magától. A sógornőm ráadásul engedte, így kb. 1 évig együtt aludtak. Gondolhatod, hogy utána hány sírós éjszaka és veszekedés volt.
Szia!Az én kislányom is ezt csinálja kb azóta.Most már 5 lesz.Én arról lemondtam-egy időre-hogy leszokik róla.Van úgy hogy hetekig nem csinálja,aztán megint.Van olyan éjszaka,hogy 3*jön.(Ez ritka.általában 1-2)Azt elértem ,hogy vita nélkül visszaviszem ölben.De persze hagyom pár percet had bújjon hozzám.Magyarázd meg neki,hogy nektek is kényelmetlen ha ott alszik,mert őrá vigyázol.Nem pihened ki magad,holnap nem tudsz vele játszani.Hivatkozz az állatokra(plüssre gondolok)amik az ágyában őt várják.
Remélem segítettem.Bízzunk benne,hogy egyszer tényleg elmúlik ez a hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!