Három éves kislányom csak velem akar elaludni. Mit tegyek? Másnál is volt ilyen? Meddig normális?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 20:21
1/5 anonim válasza:
Nem kellett volna magad mellé szoktatnod. Már az első perctől külön kellene aludnia.
Tedd be az ágyába, és na engedd, hogy kijöjjön. Néhány nap után már elalszik az ágyában is.
2/5 anonim válasza:
Csak úgy fog leszokni, ha nem engeded be, megmagyarázod neki, hogy mindenkinek a saját ágyában a helye. Ha megengeded neki, nem is fog róla leszokni. Lehet az első pár alkalom nyűgös lesz, de csak így fog róla leszokni.
3/5 anonim válasza:
Kisfiam februárba lesz 4 éves, de még én is altatom. Szerintem még teljesen normális, ha neked sem fárasztó. Ismerősöm kislányát 6 éves koráig kellett altatni, illetve bent maradni vele amíg el nem alszik.
4/5 anonim válasza:
3. vagyok A saját szobájába alszik.
5/5 anonim válasza:
fiam 3 éves,saját szobájában alszik,de igényli,hogy ott maradjak,amíg el nem alszik.én is szeretem,ha érzem,hogy ott szuszog.ha elaludt,megy az ágyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!