Kislányom 3,5 éves és csak 95 cm. Tényleg nagyon alacsony?
az én 3,5 êves kicsi lányom 98 cm és kb 13 kg. kis inci-finci, de arányos.
alsóban végig az utolsó voltam a tornasorban, majd jött a pubertás kor, és 16 éves koromra elértem a végső magasságom, 173 cm vagyok.
Most alacsony, nem alacsony, ha ennyi, akkor ennyi.:)
A fiam 3 éves múlt, ő 102 cm, viszont vannak kis növésű ovistársai. Vannak akik kb. akkorák, mint a te kislányod. És pont egyszerre vittünk be szeptemberbe ovis, benti cipőt a gyerekeinknek az egyik anyukával és a 2 gyerek lábmérete közt 5 szám eltérés volt. A fiam nagy lábú korához képest, az adott kisgyerek pedig pont az ellentettje, alacsony is és kis lábú is. De hát akkora, amekkora, egy nagyon édes kisfiú ez az adott gyerek is.:)
Szóval ettől ne érezd rosszul magad.:)
Köszi a válaszokat, megnyugodtam :-).
Kedves 2! Kislányom is hasonló, 12,5 kg :-).
Alig kisebb az átlagnál. Lehet,hogy jövőre meg hirtelen megnő,ezt nem lehet tudni.
A kisfiam 104cm és 15kg,4éves. A lányom 7éves és 130cm. Van egy kislány az osztályban,110cm! :-) éppen,h.magasabb a kiscsoportos ovis fiamtól!:-)
Semmi probléma azzal a "csak 95cm"-el!:-)
Amíg a védőnő nem aggódik, te se tedd.
Lehet alcsony lesz,d e az is lehet, hogy nem, majd kiderül, de az sem a világ vége, ha mondjuk csak 155cm lenne felnőtten.
Fiam 2,5 éves 107-108 cm 28as lábakkal. Rá meg azt mondják, nagy pedig én nem látom óriásnak.
Köszönöm nektek is, megnyugtattatok, hogy ne érdekeljen :-).
Azt tudom, hogy kisebb, mint az átlag, de az oviban csop.társai meg anyuka mondja, de szerintem nem vészesen alacsony. Eddig nem érdekelt, de most már unom :-(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!