Kislányom 3,5 éves és csak 95 cm. Tényleg nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 16:38
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem vészes. Nem mindegy a genetika sem. ti milyen magasak vagytok, és a nagyszülők. Az én fiam pont ennyi idős 107 cm, 17 kg, de ő meg kifejezetten magasnak számít, gyermekekkel rendszeresen foglalkozó emberek szerint is. Nálunk a családtagok többsége kifejezetten magas, erős csontozatú, szóval ezt örökölte. Ráadásul nem minden gyerek fejlődik egyformán. Lehet az én fiam felnőtt korára teljesen átlagos magasságú lesz, a te lányod, meg kifejezetten magas. Trükkösek ám a gének. Ne aggódj emiatt, a lényeg, hogy egészséges legyen.
12/16 anonim válasza:
3,5 évesen magas a 107cm? most komolyan kérdezem? mert nem tudom, csak a saját gyerekem van nincs tapasztalatom
13/16 anonim válasza:
nem alacsony normális ,az én lányom májusban lesz 4 éves és most 100-102 cm ő is átlagos .
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
Én 160 cm vagyok, az apja meg 180 cm.
2014. jan. 25. 07:29
16/16 anonim válasza:
Nekem decemberben volt 3,5éves a kisfiam, akkor volt 101cm magas. Szerintem kislányban a 95cm teljesen normális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!