3 éves kislányom gyakran mondja, hogy fáj a hasa. Kérdezem, hol, a köldöke fölött mutatja. Volt, mikor reggel ezzel kezdett. Hétfőn el kellene vinnem orvoshoz. Mi lehet ez?
Nem tudom. Spagettit rég óta eszik, nem sok szósszal. Édesanyám viszont mindent agyon fűszerez... :(
Most kezdte, talán a kakaó, vagy más ötletem nincs..
Ha köldök fölött fájlalja, akkor bélrendszeri gondja lehet.
Amennyiben időbeni párhuzam vonható a kakaó és a fájdalom között, akkor szerintem iktasd ki a kakaót és figyeld, mi változik, vagy esetleg laktózmentesből csináld, hátha ez megoldást jelent.
A lányomnál is amúgy köldök feletti fájdalom jelentkezett(főleg esténként, amikor kevésbé terelődött el a figyelme mint napközben), és néhány hét alatt rendszeressé lett napi 4-5 pár perces görcsölés. Eleinte nem voltunk biztosak benne, hogy tényleg fáj-e neki, aztán erősödött a dolog és inkább kivizsgáltattam. Kiderült, hogy egy vírus miatt bélgyulladást kapott és kórház lett a vége. Ezt csak azért írom, hogy lásd, nem szabad félvállról venni a dolgot! Persze egyáltalán nem biztos, hogy nálatok is ez álla háttérben, könnyen lehet, hogy csak a kakaó terheli le az emésztőrendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!