Van vkinek tapasztalata arról, hogy mi történik mikor 6éves kor előtt szeretném iskolába adni? Milyen bizottság és mit vizsgál?
Figyelt kérdés
novemberi akkor lesz 6éves és sztem még egy év oviban ez a két hónap egyszerűen nem lenne már nevelő hatású, számol ír olvas. most öt éves és márciusban kellene beiratni hogy szeptemberben mehessen. hova kell és mit beadni hogy vki eldöntse lehet e járatni.? valaki aki meglépte ezt és tapasztalatok írna? köszi előre is.
és tisztelettel megkérnék mindenkit aki azt akarja írni hogy miért nem lehet tovább gyerek miért kell siettetni kérem ne írjon.
2014. jan. 16. 18:29
31/31 A kérdező kommentje:
nem merem kijelenteni 100%ra hogy érett érzelmileg is, de azt tudom hogy nem szeret az oviban, azt mondja folyton zaj van senki nem hagyja békén olyan értelemben hogy mindenki vele akar játszani stb. neki jót fog tenni a szigorúbb fegyelem, szereti azt csinálni amit mondanak neki. amúgy olyan helyre megy ahol tanárokat tanítanak szóval mindig lesz két kistanár a teremben akik pátyolgatják a gyerekeket. plusz rokon az igazgató is szóval lesz támasz. remélem nem bánjuk meg, ő nagyon büszke magára, természetesen én is. holnap még lesz egy vitám az oviban mert ők felháborodtak hogy miért nem szóltam előre...illetve még a suliba is holnap megyek hogy szóljak ez lesz:-) még a rokon nem tudja, de nem hiszem hogy gond lenne. írok amint tudok fejleményeket
2014. febr. 5. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!