Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van vkinek tapasztalata...

Van vkinek tapasztalata arról, hogy mi történik mikor 6éves kor előtt szeretném iskolába adni? Milyen bizottság és mit vizsgál?

Figyelt kérdés

novemberi akkor lesz 6éves és sztem még egy év oviban ez a két hónap egyszerűen nem lenne már nevelő hatású, számol ír olvas. most öt éves és márciusban kellene beiratni hogy szeptemberben mehessen. hova kell és mit beadni hogy vki eldöntse lehet e járatni.? valaki aki meglépte ezt és tapasztalatok írna? köszi előre is.

és tisztelettel megkérnék mindenkit aki azt akarja írni hogy miért nem lehet tovább gyerek miért kell siettetni kérem ne írjon.

2014. jan. 16. 18:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
56%
szegény gyermek
2014. jan. 16. 18:38
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem minden ilyen a nevelési tanácsadóra tartozik, őket kellene megkérdezni.
 3/31 A kérdező kommentje:
az idevonatkozó törvények szerint aki dec 31ig született az kérheti ezt a vizsgálatot
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Márpedig én is azt írom, hogy ne siettesd! Miről késik le?! Miért nem lehet még gondtalan ovis egy évig?!
2014. jan. 16. 18:42
 5/31 A kérdező kommentje:
én is így kezdtem a sulit szintén novemberi vok és még nem voltam 6 mikor kezdtem. nem bántam meg.így is unatkoztam elsőben mert írtam és olvastam mire sulis lettem.
2014. jan. 16. 18:46
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben át gondolnám se legkisebbnek sem legnagyobbnak nem jó lenni az osztályban,ki kérném az óvónő tanácsát is,nem mindenkinek jó ha korábban kezdi,pl öcsém korábban kezdte nagyon szenvedett az első 2 évben.
2014. jan. 16. 18:56
 7/31 anonim ***** válasza:
70%

a fiam novemberi

5 évesen ö is irt számolt olvasott

de nem vittem azért köv szeptembeben iskolába

szépen megvártuk mikor tölti a 6ot és akkor ment (majdnem 7 évesen)

most 4ikes és kitűnő tanuló és szereti az iskolát élvezi h ö a "nagy" az osztályban :-)

teljesen felesleges elhamarkodni a dolgot

2014. jan. 16. 19:02
 8/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, utána kérdezek és meglátjuk mit mondanak.
2014. jan. 16. 19:49
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Más kritériumai is vannak az iskolaérettségnek, olvass utána, testi dolgok, súly, fogváltás stb, alszik-e délután még, hogy fog ceruzát és még ezeregy dolog, ami fontos. Olvasd el ezeket is, ha elviszed vizsgálatra, akkor ezek lesznek a legfontosabb szempontok.

Hány kiló a gyerkőcöd?

2014. jan. 16. 20:21
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy most ügyesebb mint a többi,de lehet az is hogy másodikban mikor a szorzást tanulják,az neki nehéz lesz,hisz még csak akkor lenne elsős kora szerint,és megutálhatja asulit....ez csak egy példa a sok közül...lehet hogy ügyes,de lehet hogy még az óvodai foglalkozások,játék jobban érdeklik,é rossz lenne neki 4 órát egyhelyben ülni az iskolapadban....lehet azt nem birná...
2014. jan. 16. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!