Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lágyéksérv műtétről kisfiúnál...

Lágyéksérv műtétről kisfiúnál van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
5 éves kisfiamnál ma diagnosztizálták, és már ki is tűzték a műtét napját. Én ódzkodom tőle, és nem tudom mi lehet a következménye, ha nem engedem megműteni.
2013. dec. 20. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiamat 9 hónaposan műtötték, jól viselte, bár még pici volt. Ha nem műtik meg, akkor kizáródhat és az életveszélyes állapot.
2013. dec. 20. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Tegnap vettük nála észre, nem hiszem, hogy régóta fennálló problémáról lenne szó. Nagyon féltem.
2013. dec. 20. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Igaz én nö vagyok de engem 5 hónaposan műtöttek sérvvel. születésem után nem sokkal jött elö de pár hónapot kellett várni a műtéttel mert nagyon kis súlyú voltam. Nekem a jobb petefészkem volt kint ha nem műtik meg elhalt volna. Nyom nélkül gyógyult. Elhiszem hogy ijesztö és aggódsz érte de nyugi nem lesz semmi gond. Muszáj megcsinálni mert csak egyre rosszabb lenne. Biztos minden rendben lesz.
2013. dec. 20. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Kisfiamat augusztusban műtötték vízsérvvel, az egy heréje nagyobb volt, mert tele volt vízzel. 3 és fél éves volt. Én az altatás miatt féltettem, hogy viseli, de túléltük és szerencsére csak 1 éjszakát kellett bent lenni. Hihetetlen gyorsan felépült, másnap mintha nem is műtötték volna! Nagyon gyorsan regenerálódnak a gyerekek!
2013. dec. 20. 17:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Az altatástól is nagyon féltem, meg a műtéttől is. Meg rosszabbkor nem is jöhetett volna, 2 hónapos a kistesó.
2013. dec. 20. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az én fiamnak négy évesen volt ilyen műtétje. Az orvosok nem tudták pontosan diagnosztizálni, s meg is sérült műtét közben az ágyéka. A műtét után egy évig még jártunk orvoshoz, mert műtét közben a heréi megsérültek, illetve az egyik fent maradt a hasüregében, s nem tudott megfelelően férfi nemi hormont termelni. Ezért lett a fiam lányosabb.
2013. dec. 20. 19:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Mennyi idős most a fiad? Hogy hogy nem tudták rendesen diagnosztizálni? A műtét közben történt baj?
2013. dec. 20. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
5 éves voltam énis mikor ezzel műtöttek. Ugye a heresérvre gondolsz? Amm meg nagyon rutin műtét. csak pár centivel kisebb farka lessz ha felnő. Tényleg. Nyugi. A vágási hegen és a kis búbon a herén kívül nem lessz semmi gond. Azok sem problémák.
2013. dec. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!