6 éves a fiam és egy hatalmas vörös "púp" van a szemhéján. Már 1 hónapja ott van neki de eleinte pici volt, szinte észrevétlen. Holnap viszem szemészetre. Úgy gondolom árpa lehet. Mit csinálnak majd vele? Van valakinek tapasztalata?
Most komolyan ez a legfőbb problémád, hogy hogy fog kinézni a képen????
a lányomnak 3 éven át volt árpája, a szemész azt mondta, hogy a gyermeki szervezet csodákra képes, elmúlhat egyszer.
el is múlt.
Utolsónak!
Ki mondta, hogy ez a legnagyobb problémája?!
Egész egyszerűen érdekli, hogy lesz-e addig változás. Ennyi.
Attól függ mennyi genny van benne, mikor fakad ki, és ha kifakad, akkor teljesen távozik-e a genny, vagy marad-e még benne és újra kijön. Én sajnos már eléggé tapasztalt vagyok ebben a témában, a lányommal 3 évig szemészetre jártunk árpa miatt, mert mindig jött egy új neki. Volt olyan árpája is, ami fél évig látszott, nagyon lassan szívódott fel, még a krémek mellett is.
Így előre nehéz megmondani mikor tűnik el. Az orvos megnézi műszerrel és ő meg tudja mondani milyen stádiumban van, mennyi genny van benne, vagy nincs is esetleg, stb.
az én lányoméban semmi genny nem volt, egy keményebb göb volt.
a jégárpa kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!