4 éves kisfiam tele lett 2 napja, reggelre hatalmas vörös foltokkal és ödémás volt keze-lába. Tényleg csalánkiütés? Volt már valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
A dokinő azt mondta vírus lefolyása zajlik a szervezetében és ez csalánkiütés formájában jön ki rajta. Rectodelt kúpot adott meg valami mentolos suspensiót. A kisfiamnak, a kúptól valószínű, magatartásbeli, hangulatváltozás rohamai vannak, kitör néha, sír, hisztizik...fájlalja a szemét...ez is ettől a szteroidos kúptól lehet???2012. okt. 25. 21:26
1/2 anonim válasza:
Nem tudok sajnos segíteni, de nem hangzik valami jól. Én megmutatnám másik orvosnak is, biztos ami biztos.
2/2 anonim válasza:
A Rectodelt én elég erősnek gondolom, de nem vagyok orvos. Akkor kaptunk mi, amikor kisfiamat megcsípte egy darázs és kórház lett a vége, mert tetőtől talpig foltos lett, a szemei meg úgy beödémásodtak, hogy alig látott. 4 múlt áprilisban.Még nem használtuk, csak ha újra megcsípi, de gyerekeknek szteroidot írni, hát elég kemény ..:(. Nem lehetett volna Fenistil cseppel, és/vagy calciummal megúszni?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!